Kapitel 21

312 8 1
                                    

Han var snabb med att ta tag i spännet och snart tänker han slita bort b:hn. " Sluta! " skriker jag tårögd. Varför vet jag ej. Han går bort från mig osäker. " Varför vill du inte? " säger han med konstig min på mig. Jag tittar stressat på han medans jag sätter fast spännet.

" Vadå är det något fel att jag inte vill ligga med dig? " säger jag och höjet ena ögonbrynet. " Kanske? " säger han och tar ett djupt andetag och fortsätter... " Asså vilken tjej som helst kan döda någon för att ligga med mig , så varför inte du? " säger han onöjt och vänder sig mot min dörr för att sticka. " Vänta.. " säger jag tyst. " Vad? " säger han bekymmrat. " Jag är inte som vissa andra ska du veta " säger jag och sneglar blicken mot mobilen då jag tänker på samtalet mellan mig och Kajsa. " Hah.. jag vet! " sa han glatt. Jag fatta noll. Varför är han glad nu? för 1 minut sen var han besviken och nu glad?.. Eller? ,... Jaja.

" Gå då " säger jag och pekar mot dörren nonchalant. " Sure? " säger han och flinar. " Ja.. " säger jag argt. Han nickar sakta och går ut.

Efter ett tag så tar jag på mig mina kläder. Det är : En vit T-shirt där det står Celfie och ett par slitna korta vita shorts med kortstrumpor och mina vanliga Converse. Jag går mot mitt sminkbord och sminkar mig färdig. Som vanligt. Jag gillar inte mina läppar i mitt face. Dem är för stora. Andra bara : " Har du Sillicon i läpparna eller? " men NEJ!!.

Det är inget jag bestämmer om.

Jag kammar igenom mitt platta hasselbruna hår sen tar jag en svart OBEY keps som jag sätter bak och fram. Jag vill inte se för snygg ut , eller vill jag?.. Nej det vill jag inte.

Bestämt gick jag ut ur rummet oh går till hallen. Frukosten skiter jag fan i jag är ju 2 timmar försenad.

Snart 3 timmar. När jag öppnar ytterdörren så ser jag Adam stå framför mig. " Skjuts? " sa han och lekte med moped nycklarna.

" Nej tack " muttrar jag argt och blänger surt på honom. " Åhh varför lilla Sarah? , något fel?? " säger han och flinar svagt. " Ja många.. " säger jag och himlar med ögonen.

" Snälla en gång med snyggingen? " säger han och skrattar.

" Snygginen? " säger jag förvånat och lite argt. " Ja? se på dig själv. " säger han och stirrar på mig från topp till tå.

Jag titta ner på mig själv.

Jag skakar på huvudet sakta och börjar gå mot vägen.

" Skjuts? " säger han igen och höjer ena ögonbrynet.

Jag skakar på huvudet men tänker på hur mycket klockan är sen.

" Okej. " säger jag och snegkar blicken mot hans motorcykel.

" Hoppa på! " säger han glatt.

" Åhnej! , du måste skjutsa mig till polisstationen! " skrek jag.

" Okej! " sa han högt. Jag hoppa på där bak. Under hela motorcykel resan var jag tyst. Förutom Adam , från hans skitiga lilla mun så kom det ut frågor som handlar om förhållanden och sånt. Ni vet nog.

Efter ett tag var vi framme. Det tog nog 24 minuter?. " Hejdå jag går nu! " säger jag och hoppar av motorcyklen. Han vinkar med ett leende på läpparna.

När jag var utanför den stora dörren så gick jag in. Det var som en stor sal där inne. När jag gick in så såg jag en stor kassa. Det var en stor skylt åvanför kassan där det stog Kundtjänst. Där kan dem hjälpa andra som har frågor och sånt.

Jag gick fram för att ta en nummer lapp men stanna då någon började prata med mig. " Hallå är du Sarah King? " sa en bekant röst.

!!

" Man utalar det.. " jag vände mig om och såg en av poliserna som jag och Kajsa träffade.

" Aa.. " säger jag med ett leende.

" Roligt! jag har letat efter dig! " säger han med ett leende.

" Aa jag kom på att jag skulle hit idag " sa jag och små skrattade.

" Ehm.. Du skulle ha kommit igår " säger han missnöjt. " Jaha ojdå! " säger jag och sneglar blicken mot mina fötter som leker runt på golvet. " Följ med mig , vi ska till ett litet rum som är likt en cell " säger han och tar min hand.

" Okej " säger jag osäkert. Vi går ett tag genom långa och oändliga korridorar fast sen är vi framme.

" Rum 6793b 12 " säger han och tar fram en stor metall ring med runt 300 nycklar. Alltså jätte smala små guldiga nycklar. Han stoppar in en nyckel i nyckelhålet sen öppnar han. Rummet är nästan bara grått med ett metall bord och två stolar på vardera sida. " Sätt dig " säger han. " Visst. " säger jag och går mot stolen. Han sätter sig ner och tar fram ett block. " Kan du säga vilken tid brottslingarna kom? " säger han och laddar pennan inför att skriva.

" Runt 17:00 - 17:13 " säger jag och ler. Egentligen är jag stressad som fan eftersom att jag vet att han kommer ställa frågan.. Varför sköt du mannen.

Han nickade och skrev ner.

// Inbrott mellan 17:00 - 17:13 //

" Vad hände med kassörskan? " sa han sen lite mer allvarligt. " Hon mår bra eftersom att dem inte skadade henne utan mer hotade" säger jag och log. Han nickade igen.

" Eftersom att du skjöt en av männen så kanske du får lov att flytta till barnhem. "

~~~~~~~~

Sådär kapitel 21 Avklarat , själv så blev jag inte så nöjd över detta kapitlet men jaja..

BYEBYEE💛💙

First KissDär berättelser lever. Upptäck nu