Kapitel 17

374 9 0
                                    

Jag såg mannen falla omkull med ett hål i ryggen. Han var värd det. " Ring polisen Kajsa! " skrek jag. Jag stressad och mer tårar forrsades ur mina röda ögon. Kajsa drog upp mobilen ur sin väska snabbt och slog in nummret 112. " Hej , inbrott , ja , Shopping , BIKBOK , kom nu! , okej , Tack! , hejdå! "

Var det ända hon sa i samtalet. Hon la på och satte mobilen i väskan hastigt. " När kommer dem? " sa jag lugnt. " Om kanske 3min " sa hon. " Bra men se till så att ingen av dem rör sig! sa jag och tittade argt på dem 4 männen som låg på golvet med händerna utsträckta mot golvet. Kajsa gick fram med sina höglåtande klackskor , ljudet gör brottslingarna räddare.

- 2 min senare -

Vi såg polisen komma in i affären med handklovar i händerna inklusive pistol och peppar spray. " Vart är dem? " sa polisen och titta på mig Kajsa och Kassörskan. Jag pekade framför kassan fast ner på golvet där brottslingarna är.

Polisen gick fram och drog bak händerna och satte handklovarna på dem fast han stanna till då han såg mannen som jag sköt. " Han titta mot mig och väntade på svar.. " Ja..Jag sköt han.. " fick jag fram. Polisen svalde hårt och tog fram sin hokeytockey (Stav).

" Vi behöver en ambulans , en av brottslingarna blev skjuten av.. " sa polisen och sen titta på mig igen.

" Sarah " " Sarah King " sa jag till svar. Måste jag heta King u efternamn? Det låter så snobbigt medans alla andra heter andersson eller ja annat.

" Skjuten av Sarah King . Com " sa han och la ner hockeytockeyn. Han titta argt på mig som att det skulle vara andväntbart ifall han levde just nu men nej han skulle ha skjutit kassörskan som ej gjort något. Efter 5 minuter så kom ambulansen fast bara dem som jobbade kom med en sjuksäng ( Eller vad det heter ). Dem tog han och lyfte upp han på den och dem gick ut med den till ambulansen. Dem var klara med handklovarna på resten av killarna.

Dem drog in dem i bilen medans de stjöt av ilska. " Vi behöver prata mer er " sa en av poliserna till oss. " Imorgon på polis stationen " la jag till. " Okej klockan fem på kvällen syns vi " sa han och antecknade det han sa. Snart var det polis fritt i affären och alla kan komma tillbaka. Kajsa sprang in i omklädnings rummet och tog ut kläderna jag skulle köpa och sprang ut och gick mot kassan.

" Jag vill köpa dem hära kläderna" sa Kajsa och la kläderna på disken ( Kassan ). " Tyvär inte idag nu måste vi " sen blev hon avbruten. " Ni får 500 " sa Kajsa snabbt och titta djupt på henne.

Jag tappa hakan och förstog inte varför hon sa så. " Okej då " sa kassörskan med den söta rösten och tog emot kläderna.

- 1 timme senare -

Jag var trött och utanför mitt hus. Jag gick in och det var kl 8 på kvällen. Jag smög av mig skorna och gick upp för trappan försiktigt med den vingliga påsen i handen.

Jag drog ner handtaget och såg självaste Simon ligga i sängen med bara kalsongerna på sig..

----------------

Vad håller på att hända?.

First KissDär berättelser lever. Upptäck nu