Hikaye Devam Edecek mi?

998 30 3
                                    

Hepinize selam ve özür dilerim cidden bölüm atmayalı bir asır geçti. Şaşırtıcı derecede çok mesaj ve yorum aldım devam edip etmeyeceğimle ilgili. Devam ettirirsem o eski büyüyü ve çekimi yakalayabileceğimi sanmıyorum. Hala Chris ve Eva'yı çok seviyorum fakat Skam defteri galiba benim için kapandı. Hikayeyi kaldıracaktım fakat askıda kalması daha uygun olur diye düşündüm. Belki birgün dönüp okumak istersiniz...

Diyorum ya, ilk büyüsünden eser yok şimdi. Yazmayı denedim ama istediğim uyumla alakası yoktu. Son bölümlerinde karakterleri ortaya döküş biçimim samimiyetsiz ve bayat geldi kitabı dönüp tekrar okuduğumda.

Teşekkür ederim, buraya kadar geldiğiniz ve kitabı okuduğunuz o yorumları yazdığınız için. Benim için gerçekten çok kıymetliydi çünkü okunduğunu bilmek inanılmaz güzel bir his. Yine de iyi yanından bakalım, kitabı bir kere dahi mutlu sonla bitirmeyi düşünmedim. Mutlu sonların insanı olamadım hiç.

Şimdi size sonsuz ihtimal bırakıyorum. O partiye gidişleri, partinin sonrası, beş yıl sonrası, on yıl sonrası, sonu... Hepsi sizin hayal gücünüze kaldı şimdi.

İhtimallere olan inancınızı hiç kaybetmeyin ve kendinize çok iyi bakın.
Teşekkürler ve kocaman sevgiler, redshadesofmichael.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Come Back. | Chris + Eva.Where stories live. Discover now