atten•18

1.6K 93 1
                                    

Zile basıldığında kaşlarımı çattım. Jonas baktı.

"Birini mi bekliyordun?" Başımı iki yana salladım.

"Hayır... Sanmıyorum, herkes buradaydı." Dönüp etrafı inceledim. Sohbet eden ufak gruplardan gelen sesler bütün evi kuşatmıştı. Öyle ki zili başka duyan olmamıştı. Ayağa kalktım.

"Isak giderken tekrar anahtarı unutmuş olabilir mi?" Bilmediğini belirtecek şekilde dudağını büzdü. Kapıya ilerledim ve yavaşça açtım. William ve arkasından Chris yavaşça içeri geçerken kaşlarımı çatarak onları izledim. Chris'in önünde durdum.

"Ne yaptığını sanıyorsun?"

"Parti kokusu aldım." İçeri gülümseyerek baktım ve bozmamaya çalışarak ona döndüm. Dişlerimin arasından tıslarcasına konuştum.

"Yanlış almışsın." Başını öne eğdi ve güldü.

Bunu çok sık yapar olmuştu.
Ve yaptığında kalbim kısa süre için vücudumdan dışarı çıkmaya çalışıyormuş gibi sağa sola vurup kendini harcıyordu.
Hoş olmayan bir etkisi vardı ve ben vücudumun daha fazla Chris yok diye direnmesine karşın onu hep yanımda buluyordum.

Sadece üç gün ondan uzak durmayı başarabilmiştim.

"Noora William'a haber vermiş. Sanırım bir şeyi kutluyormuşsunuz." Derin bir nefes verdi. "Penetratorler olmadan kutlama olmaz." Başını kaldırıp gözlerimin içine baktı ve sırıttı. "Bunu herkes bilir."

Ne büyük kayıp ama!

"Pekala," ellerini birbirine sürtüp bana baktı. "İçeri geçmeme izin verecek misin çünkü herkes buraya bakmaya başladı." Derin bir nefes verdim ve önünden çekildim.

•••
Heyy
Buralara geri döndüm, devam etmesi gereken hikayeleri devam ettirip aktifliği çöken yıllanmış olanları finale bağlayacağım çünkü gerçekten belirsizlikten nefret ederim.
Hayran kurguculuk kazanacak!
Sevgilerle ~rsom

Come Back. | Chris + Eva.Where stories live. Discover now