4.Hayatta Kalan

1.1K 82 41
                                    

Merhabalar.
Yılmadım ayaktayım. Kitabım keşfedilene kadar devam!!

 Kitabım keşfedilene kadar devam!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🎧
Game of Survival, Ruelle

Suratıma sıçrayan kan, hiçbir şey hissettirmedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Suratıma sıçrayan kan, hiçbir şey hissettirmedi. İğrenmedim bile. İlk seferimde kusmuştum ancak bu sefer ilerleme kaydetmiştim. Baladin'e söylemeliydim; sonunda istediği canavarı yaratmıştı.

Polina'nın cansız bedeninin üstünden kalktım ve onu duygusuzca süzdüm. Kafatasından saçlarına ulaşan kan, saçlarının kızılından belli bile olmuyordu. Onun saçları benimkinden bir ton daha koyuydu. Onu öldürmek sandığımdan da kolay olmuştu. İçeri sızmış, üstüne atlamış ve çığlık bile atamadan alnına dayadığım silahla yaşamına son vermiştim.

Aleksandr Lyot'un nişanlısının da en az onun kadar deli olmasını beklemiştim ancak kız korkağın tekiydi. Sanırım yıllarımı dört duvar arasında insan suratı görmeden geçirseydim, ben de korkağın teki olurdum.

Baladin'in adamı bugün nöbetçiydi. Pavel'in, Polina'nın abisinin ölümünden sonra Alexeyev ailesinin bütün adamları kaç kuruşluk olduklarını belli etmişti. Onlar satılık köpeklerdi. Sanırım en güvenilir adamları Kirill'di ve Pavel'in cenaze işlemleri için gittiğinden onun yokluğundan yararlanmıştık. Polina'nın bedeninden kurtulmak zor olmadı. Sıskaydı ve küçücük bir çukura bile sığmıştı. Ona bir mezar temin edecek değildim. O da soysuz ailesinin bir parçasıydı ve evlerinin arkasındaki ormanlık alan ona bile fazlaydı.

Polina'nın bedeninden kurtulunca odasına geri çıktım ve dolabını açıp zevksiz kıyafetlerinden birisini giydim. Şifonyerdeki peçe benzeri örtüyü alıp suratıma örttüm ve aynanın karşısına geçtim.

Ben Valeria Vasilian.
Artık Polina Alexeyeva'yım.
Alexeyevlerin soyunu kuruttum, sırada ise işbirlikçileri Lyotlar var.

KAZILI MEZARWhere stories live. Discover now