ΚΕΦΆΛΑΙΟ 30

4.2K 228 12
                                    


"Κοριτσάκι μου όμορφο τι έχεις; Μίλα στην μανούλα!Βλέπω μέρες τώρα πως κάτι σε βασανίζει."

"Αχ μαμά μου θέλω τόσο πολύ να σου πω τι έχω, αλλά...να.. είναι που ντρέπομαι..."

"Νίκη τι έχουμε πει; Στην μαμά δεν χρειάζονται ντροπές. Λοιπόν, ακούω! Τι είναι αυτό που έχει σκοτεινιάσει το όμορφο προσωπάκι σου;;"

"Αχ... Ο έρωτας μαμά... Είμαι ερωτευμένη!"

"Αυτό είναι όλο βρε; Ο έρωτας είναι το πιο όμορφο συναίσθημα,δεν θέλει τέτοια μούτρα!"

"Ναι αλλά τι γίνεται όταν ο έρωτας είναι μονόπλευρος;; Μαμά εγώ είμαι ερωτευμένη... όχι αυτός και πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι σαν τους έρωτες που έχω διαβάσει, αυτούς που έχω ονειρευτεί..."

"Καρδούλα μου είσαι μικρή ακόμη. Ξέρεις πόσες φορές θα πέσεις και άλλες πόσες θα σηκωθείς; Ξέρεις πόσους έρωτες θα συναντήσεις μέχρι να καταλάβεις ότι αυτός είναι ο ένας και ο μοναδικός; Και τότε αυτός δεν θα είναι μονόπλευρος,δεν θα πονάει και δεν θα σε σκυθρωπιαζει."

"Όπως εσύ με τον μπαμπά; "

"Ναι.. κάπως έτσι..."

"Μαμά ξέρω πολύ καλά για τον δικό σας έρωτα. Είναι πάντα η αγαπημένη συζήτηση της θείας. Ξέρω πόσο δύσκολος ήταν ο μπαμπάς όταν τον γνώρισες και πόσο ξεροκέφαλη ήσουν εσύ!"

"Ναι αγάπη μου. Εγώ και ο μπαμπάς αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε υπάρξει τρέλα ερωτευμένοι, αλλά δεν ήμαστε και το καλύτερο παράδειγμα όμορφου και γλυκού έρωτα! Ξέρεις... Ήμασταν πιο πολύ  τραγελαφικοί..."

"Όπως και να χει μαμά είστε μοναδικοί. Είστε οι καλύτεροι γονείς του κόσμου και μου αρέσει που ακόμη αγαπιεστε τόσο πολύ... Αυτόν τον έρωτα ζητάω και εγώ στην ζωή μου. Δεν με νοιάζει αν με πονέσει, αρκεί στο τέλος να με γεμίσει. Να πλημμυρίσει όλο το κορμί μου συναισθήματα!"

"Αχ κοριτσάκι μου,στο εύχομαι τότε λοιπόν να ζήσεις τον έρωτα που επιθυμείς αλλά κοίτα ότι μας πληγώνει δεν είναι πάντα και έρωτας. Για αυτό αν έχεις έστω και μια υπόνοια ότι αυτός ο νεαρος σε κοροϊδεύει καλύτερα να τον ξεχάσεις καρδιά μου."

"Μαμά με θέλει! Το ξέρω,το βλέπω στο βλέμμα του,στον τρόπο που με κοιτάζει κάθε πρωί... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο."

"Ίσως φοβάται μωρό μου. Μπορεί να έχει πληγωθεί στο παρελθόν και να φοβάται να ανοίξει πάλι την καρδιά του."

ΣΧΕΔΙΑ-ΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΙΙΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα