15.Bölüm

101 3 2
                                    

Evet arkadaşlar geçen bölüm Güneş baya heyecanlı bir yerde bıraktı biliyorum. Vee ben sizi kurtarıyorum... Falan kljkhkjlklhkhl tmam tmm başlıyom !

-BURCUDAN-

Yemekten döndüğümüzde bizim odanın kapısı yarı açıktı. İçeride de Kuzey ve Güneş konuşuyorduuuuu. Oooooo! Neyse cıvımayalım.

**Bunu sen mi söylüyorsun Burcu?**

Evet ben söylüyom teallam yha.

**Sus gız**

Sen sus bitch.

Neyse biz -eylem ben Ece- kapıdan içeriyi izlemeye başladık. Ama fazlasıyla komik görünüyorduk. En altta ben ortada eylem ve en üstede ece. Çünkü ecenin boyu uzun tmm mii? Ece sürekli göremiyorum diye Eylemin kafasını aşağı ittiriyordu. Tabi öyle olunca eylem göremiyorum diye beni aşşağı ittiriyordu. Yerle öpüşmeme 1 cm kalmıştı kiiii.... Güm! Yere yapıştık hep birlikte. Bir de yetmezmiş gibi hülo hülo yuvarlandık. -nasıl oluyo bende bilmiyorum-

Siktir. Tabi o kadar ses çıkınca Güneş ve Kuzey bize baktılar. Güneş Allah belanızı versin anın içine sıçtınız der gibi bakıyordu. Kuzey de siktir ya niye geldiniz ki siz der gibi bakıyordu . Aha anladım kesin Kuzey bişeyler söylicekti bizde anı bozduk. Ahahahahahahaha yaşasın kötülük. Puhahahahaha !!!

***

Şu an yemek salonundayız. Şimdi yemeğinizi yediniz ne işiniz var orda diyorsunuz. Benim kankam olcak hayırsız Güneş bizimle birlikte yemediği için yemek yiyo. Bende onun yanında oturuyorum ama bir yandan da işime yarıyor hazır yalnız kalmışken sorularımı sıralıyorum.

"Ne konuşuyordunuz kuzeyle ?"

"Hiç öyle havadan sudan"

"Bok havadan sudan çabuk anlat pıçaklarım"

"Ya yok bişi zaten uyandıktan iki dk sonra siz geldiniz."

"Tamam işte o iki dakkada ne yaptınız?"

"Oğzono soçoyom borco tamom anlotcom "

"Lan ağzında yemek varken konuşma mal"

"Sus be"

"Neyse anlat hadi"

"Ya işte uyandığımda çok sevindi çok telaşlanmış benim için falan. Sonra saçımı okşadı-bunu söylediğimde ağzımı beş karış açtım- işte tam sen beni arkadaş olarak görüyorsun biliyom ama ben seni sev- dedi siz geldiniz amk"

"Ohaaaaaaaaaaaaaaa " diye bağırınca bütün salon bize baktı ama bizim okuldan kimse yoktu nerdeyse birkaç kişi. Geri kalanlar yabancıyı-Çinliler-. Hondan çonçan gibi şeyler söylediler bize bakarak. Ama çoktan tınımdaydı zaten. Hıh !

Odaya gelince havuza gitmek için hazırlanmaya başladık. Güneş fosforu yeşil straplez acayip tatlı olan bikinisini giydi. Acaba bi gün istesem mi ondan. Neyse. Bende lacivert beyaz üst kısmında çapa olan straplez bikinimi giydim. Güneş üstüne minnacık bir elbise giydi. Bende güneşin yoğun ısrarları üzerine onun mini mini kot şortlarından birini ve üstünerse yarım lacivert tişörtümü giydim. Havuza inince Ece ve eylemle buluşup kendimize şezlong aramaya başladık. Hemen bulduk gerçi ama önünden geçtiğimiz erkekler bize yicekmiş gibi bakıyordu. Töbe allam çk töbe .s.s !! Neyse bi beş dakka sonra bizim erkekler geldi. Onlar da yandaki şezlonglara kuruldular ama sürekli bize bakıyorlardı. En sonunda dayanamayıp Boraya çıkıştım.

"Ne bakıyoruz ayı mı oynuyo?"

Evet demek için kendini zor tuttuğunu görebiliyorum ama götü yemiyor tabi. Çünkü öyle bili derse ağız burun dalarım . Ve o da bunu çok iyi biliyor. Yapmışlığım yok deil hani. Evet erkekleri dövüyorum çoğu zaman. Zaten ailemde bünüzden tek başıma yaşamama veya bir yerlere gitmeme izin veriyor. Öyle her kız gibi ben kendimi korurum deyip karşısına erkek geldiğinde üç buçuk atmıyorum. Şimdi allahınvar Güneş'inde bende aşağı kalır yanı yok ama ben beş yıldır eğitim alıyorum arkadaş üç yıl. Konudan saptım.

"Ne diyon Burcu mal mısın? Yanındaki çocuk sana yiyecekmiş gibi bakıyo."

"Bora asıl sen mal mısın? Seni dövebilirken o cılız çocuktan mı korkçam ben?"

"Haklısında yani şey işte-"

"Ney amk Allah aşkına ney?"

"Rahatsız oldum"

Nefesimi seslide dışarı verdim. Sonra yanımdaki çocuğa dönüp

"Ne var amk ne bakıyon piç?" Diye çıkıştım.

"Sakin ol ya, ben Emre"

"Umurumda gibi görünüyor mu acaba?"

"Olmalı bence" dedi ve çarpık çarpık gülmeye başladı. Boraya baktığımda sinirden yerinde duramaz hale gelmişti.

" Şu an umrunda olan tek şey sana atacağım yumruk "

"Oooo kızımız sert çıktı"

"Oooo beyimiz piç çıktı"dedim ve küçük bir kahkaha attım. Ben gülünde Güneş de güldü.

"Ne o zoruna mı gitti velet?" Aahahahahahah güneş lafı koydu. O sinirlenince karşısındaki velet der ve kim olsa gıcık olur.

"Sen bana ne dedin bir daha söylesene" dedi çocuk.

"Sağır mısın yavrucak piç dedim" dedim.

"Çocuk ayağa kalktı ve beni de kolumdan tutup kaldırdı. Ama kolum acımamıştı. Sertte kolumu çekince çocuk afalladı.

"Ne o beni de etrafındaki sürdükler gibi cılız olacağımı mı sandın" deyip tekmeyi geçirdim. On ikiden -anladınız siz-. Aahahahahahah. Çocuk koşarak uzaklaştı ve bende Güneşe döndüm.

"Kötüyüm" dedim.

"Kötüsün"dedi.

Ve aynı anda "Kötüyüz"diye bağırdık. Bizimkiler anlamamıştı. Hiçbir zaman anlamıyorlar zaten.

Kalbimi Kırdın PikaçuWhere stories live. Discover now