14

415 13 5
                                    

Met veel pijn in mijn armen stond ik
In de keuken te bellen. Na 3 keer bellen werd er pas opgenomen.
~gesprek tussen Kate en haar vader~
Vader: hallo met djef brooklyn
Kate: hoe durf je me te appen?
Vader: o hoi Kate, wat bedoel je
Kate: ik kwam in de gevangenis door jou! Je haalde me dr niet eens uit ofzo!
Vader: ik kreeg het later te horen
Kate: ja zal wel.. maar wat was die opdracht
Vader: als je het niet wilt moet je het ook niet doen he..
Kate: anders had ik je toch niet gebeld
Vader: *zucht* oke ik app alles door
~Kate hangt op~
Na dit gesprek liep ii terug naar de woonkamer waar Alec op z'n telefoon zat. "Hey" zei ik en hij keek op. "Waar ging dat over ?" Vroeg hij. "O niets haha" zei ik en ik plofde neer op de bank. Niet veel later kreeg ik het appje binnen. Ik twijfelde even naar daarna ging ik toch kijken
-appje-
Hallo Kate, deze opdracht ga je doen met Stefano prins. Jullie moeten een koffer met geld op halen. En die wordt uiteindelijk bij jou opgehaald door mijn mannen. Succes ik stuur je dalijk de locatie.
-einde appje-
"NIET" zei ik. "Wat ?" Zei Alec. "Ik ben dood gegaan met een spelletje" loog ik. "O oké lol" zei hij. Het werdt al laat dus Alec ging naar huis. Maar oke hoe kon dit gebeurden?! Ik moet met Stefano een klus doen. Het irritantste is nog dat ik heb nog leuk vind alleen ja we hebben ruzie ofz.. maar goed. Ik ga de klus aan want ja. Nooit geld genoeg.
-next day-
Ik stapte uit bed. Onder de douche. En vervolgens kleedde ik me aan.

Het erge was eigenlijk nog dat Stefano niet wist met wie hij de klus had want we hadden afgesproken dat hij op de hoek zou wachten.. naja ik liep maar me garage en koos mijn dikste auto. Want ja snelle auto's zijn wel handig bij zo een klus. Ik zuchtte en ik ree weg. Mn vader had Stefano geappt dat hij op de hoek bij de drogist moest klaar staan. Ik kwam aan gereden. Ik slikte. Ik stopte en vervolgens stapte hij in. "Kate?!" Zei Stefano. "Hay" zei ik. Hij zucht. "Sorry dat ik zo heb gedaan.."
Zei hij en hij keek me aan.  Ik zei niets.

Uit eindelijk ree ik weg. We reden naar de locatie. De rit was erg stil. Totdat Stefano die verbrak " ik zie dat jij en mijn broertje een stelletje zijn" zei hij. Ik knikte. "We zijn dr.." zei ik. We stapte uit bij een verlaten fabriek. "Weet je het zeker ?" Vroeg Stefano. "Thanks voor het vertrouwen" en ik duwde de deur open. En ik liep naar binnen.

"Uhh Kate.." zei hij. "WAT-" Stefano werdt vastgehouden door 2 manen en een pistool op hem gericht. Uhh oké Kate denk! "Kate brooklyn.." zei een man die de auto uitstapte. Ik keek hm vragend aan. "Kate red he zelf" zei Stefano. Vervolgens kreeg hij een trap in zijn knieën zodat hij op zijn knieën viel. Ik gooide Mn sleutels op de grond. En ik bukte om ze op de rapen. Ik kreeg gelijk 2 pistolen op me gericht. "Jeetje jongens ik mag toch wel Mn sleutels op pakken" zei ik. Alleen ik pakte niet alleen mijn sleutels maar ook mijn pistool uit mijn broekspijp en ik schoot de 2 mannen neer met pistolen.
De 2 mannen lieten Stefano lis om ook hun geweer te pakken. 1 schoot ik neer de andere deed Stefano. En in een keer waren er heel veel mensen.

We waren dik in fight. Ik schoot de mysterieuze meneer mis. Hij schoot mij raak in mijn onderbuik. Ik sloeg een gilletje en viel op de grond. "Kate!" Zei Stefano. Er knop ging om in zijn hoofd. Hij schoot alle mannen neer alsof hij dit elke dag deed. Hij had zelfs nog tijd op een sigaret op de steken. En hij schoot de laatste mannen neer.

Toen hij alle mannen had neer geschoten wou hij mij net op tillen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Toen hij alle mannen had neer geschoten wou hij mij net op tillen. "D-de koffer" probeerde ik te zeggen. "Boeit niet" zei Stefano. "Pak ht" zei ik. Hij gromde an pakte de koffer en gooide hem in de auto. Vervolgens teelde hij me op en zette hij me in de auto. Hij ging vol gas naar het ziekenhuis. "Hou vol Kate .." zei hij heel bezorgd. Ik zakte langzamer telkens weg. Stefano bleef tegen me praten om er voor de zorgen dat ik niet diep zou weg zakken. "Kate ik ben zo stom ik had nooit zo moeten doen.." "ik voel nog van alles voor je.." en vervolgens kwam er een traan op zijn wang.

We kwamen aan in het ziekenhuis. Hij teelde mij weer op en rende naar binnen. Ik was ondertussen flauwgevallen. "Help iemand!" Schreeuwde hij. Ik werdt uit zijn handen getilt en op een brancard gelegd en ik werdt weg gereden.

P.O.V. Stefano
Ik zat met handen gevouwen naar de grond te staren. Ik hoopte maar dat ze het zou maken. Elke dokter die ik zag binnen komen hoopte ik maar dat je naar mij toe kwam om ook maar iets te zeggen. Er gingen 3 uren voorbij.
En eindelijk kwam er een zuster naar me toe.
"Hoi wie bent u" vroeg ze. Ik stond op. " Stefano prins" zei ik. Ze schreef het op. "Hoe is het met haar ?" Vroeg ik zenuwachtig. " ze kan elkmoment bij komen van de heftige operatie u mag naar haar toe kamer 68a" zei ze. Ik sprong gelijk in de ligt en liep snel naar haar toe. Ik keek door het raampje heen en daar lag ze.. een van de mooiste meisjes die ik kende...
Ik deed de deur open en stapte naar binnen. Ze lag nog in coma dus ik ging op de stoel zitten met mijn handen in elkaar gevouwen en staren naar de grond.

P.O.V. Kate
Ik werdt wakker. En ik zag Stefano zitten. En ik bleef ff kijken. "Hey" zei ik. Hij schrok op. "Kate hoe is het ?" Vroeg hij bezorgd. "Wel goed denk ik.. wel veel pijn maar het is te verdragen." Zei ik. "Gelukkig" zei hij. Er viel een korte stilte. "Dankje voor het redden" zei ik. "Jij redde mij eerst " zei hij en hij glimlachte. Hij is eigenlijk wel heel erg cute..
"Ik meende wat ik in de auto zei Kate.." zei Stefano. Ik knikte. "Maar nogmaals het spijt me ik was echt een sukkel en ik snap je reactie.. en ik snap ook als je me niet meer wilt zien of spreken.." zei hij en hij stond op. "Stefano.. ik wil je graag blijven zien of spreken " zei ik en ik glimlachte. We waren 2 uur verder en stefano was ik slaap gevallen. Ik kreeg een appje binnen van Alec.
- appje-
Alec: hey waar Ben je ? Ik heb de beledig al niets van je gehoord ik maak me zorgen
-
Ik wist niet wat ik moest schrijven dus ik legde mijn telefoon weer neer en ik keek naar schattige Stefano die aan het slapen was en viel vervolgens ook zelf in slaap.

~ dit was het hoofdstuk weer! Hopelijk vonden jullie het leuk! Hij was iets langer als bedankje voor de 2k lezers ! Maar nog naald BEDANKT ! ❤️ wie zouden jullie kiezen Stefano of Alec?~

Dat ben ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu