8

620 35 0
                                    

~next Morning~
Ik wordt wakker door een appje van Stefano.
—gesprek via telefoon—
My everything💕💕: Hey ik kom over een half uurtje je op halen goed ?
Ik: O ik dacht dat we met 2 moters gingen ..
My everything💕💕: nee is verdacht
Ik: O en 2 mensen op een motet nii dn
My everything💕💕: doe gewoonnn
Ik: jaja rustig K ga me klaar maken dan beyuu
— einde gesprek —
Ik leg mijn telefoon terug op mijn nachtkastje en stap vervolgens uit mijn bed. Ik loop de badkamer in en stap de douche onder. Na het douchen ga ik met mijn badjas aan naar mijn inloop kast en zoek wat makkelijke kleding uit. Een spijkerbroek met een trui. Ik ga naar beneden en ik ontbijt tot dat Stefano er is.

De bel gaat en ik loop naar de deur om hem open te doen. "Hey" zegt Stefano en hij loopt naar me toe voor een kus maar ik duw hem weg. "Wat is er" vraagt ie beledigd. "Nou gisteren kat je me af en nu weer poes lief?! Gaat niet gebeuren pas als dit gedaan is doen we weer aardig" zeg ik. Ik pak Mn tas en we gaan. Ik stap achterop de motor.

Ik navigeer en Stefano rijd

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik navigeer en Stefano rijd. We praten niet bepaald veel. Na een dit van ongeveer een uur zijn we Op de locatie. Ik slikte toen ik zag wat het was. Het was een villa van een van de rijkste mensen in Amerika.. "Oké Lets do This" zeg ik. En ik loop de poort binnen. Ik klop aan. Stefano staat achter me. Er wordt opengedaan. "Ehm hoi wij komen het pakketje op halen" zeg ik kalm. "Die krijg je niet" zegt de man en hij trekt een pistool. Stefano schrikt en doet een stap achter uit. Ik zie het pakketje liggen binnen op een tafeltje. "Nou dat is dan erg jammer voor u" zeg ik en ik trek ook een pistool. Ik schiet gelijk zonder aarzelen. Gelijk gaat er een alarm af . Ik ren naar binnen en pak het pakketje. " KOM NAAR DE MOTOR!" Schreeuw ik terwijl we rennen. We springen gelijk op de motor, maar worsten bijna klem gereden door een stuk of 8 politie auto's. Stefano twijfelt niet en rijd vlak langs ze om te ontsnappen. We worden achtervolgt. Ik kijk afentoe even om om te kijken of we ze kwijt zijn. Stefano wilt wat zeggen maar ik versta hem niet omdat we zo hard rijden. "WAT ZEG JE NOU" zeg ik. "DAT IK DIE BERG GA OP RIJDEN OM ZE KWIJT TE RAKEN!" Schreeuwde Stefano. Ik snapte hem niet. Maar Stefano rijs opeens te berg op. Ik was niet voorbereid dus ik had me niet vast.

Met een harde knal val ik van de motor. Ik ben door de klap bewusteloos. Mijn ogen sluiten. Alles wordt zwart.. ik zie niks maar wat ik wel weet is dat ik veel pijn heb..

—3 uur later—
Ik doe mijn ogen moeilijk open. Ik lig in. Het ziekenhuis met allemaal beveilig erom heen. Ik wil overeind zitten maar ik wordt terug geduwd Door de verpleegster. "Waar ben ik ?!" Zeg ik best wel hard. "In het ziekenhuis meisje" zegt de verpleegster. "Laat me gaan" zeg ik. Ze reageert niet en loopt dan weg. Als ze de hoek om is kom ik in actie. Ik ruk de infuus uit mijn armen en stap uit het bed. Ik wil de deur uit glippen. Maar wordt dan gepakt. "Laat me los !!!" Schreeuw ik. " we laten gevangenen niet ontsnappen" zegt een beveiliger. "Gevangenen ?!" Zeg ik verbaasd. "Ja mafia baas Kate Brooklyn" zegt hij. Ik ben erg verbaasd maar ik krijg dan een naald in mijn rug. En ik zak weer weg. Alles wordt weer zwart...

Jaja dat was dit hoofdstuk weeeeerrr hopelijk vinden jullie dit boek leuk love jullie !!!!!! Als je nog leuke dingen weet voor in het boek hit me up peepsss love jullie !!!💕💕

Dat ben ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu