Prolog

21 3 10
                                    

Astăzi eu si Jennie am vorbim cu niște prieteni ca diseară sa mergem la un party la niște prieteni.Ne-am intalnit toti in parc si am discutat.Ne-am inteles ca Kim sa meargă la Jennie,iar noi sa venim.dupa ele si sa mergem.la petrecere

A venit si seara in care trebuia să mergem la acel party.Am ajuns in fata usii casei lui Jennie sa le luam pe fete.Jennie si-a anuntat mama ca mergem la o petrecere aceasta spunadu-i fiicei ei sa nu stea prea mult si sa aiba grija.

Ajungem la locul unde se ținea petrecerea. Erau multe pitipoance si multi badarani.Eu si Kai i-am promis mamelor lui Kim si a lui Jennie ca vom avea grija de ele.Kai nu avea voie să bea,deoarece era șoferul nostru in seara asta.Defapt al meu si a lui Kim.Jennie sta foarte aproape asa ca a insistat să meargă pe jos.

Petrecerea era una reușită.Muzica buna.Totul era perfect pana cand vad ca un idiot se da la Jennie.Incep sa ma enervez foarte tare si din cauza asta mi-am iesit din minti si i-am dat un pumn acelui tip care se dădea la cea mai buna prietena a mea.

Mai spre miezul nopții Jennie primește un telefon de la mama ei care îi spună sa meargă acasă pentru ca maine are ore de canto,vioara,chitara si pian.Dupa plecarea ei am decis si noi sa mergem acasă.

Kai se pune pe locul șoferului si porneste mașină.I-am zis sa ma lase la trecerea de pietoni dintre strada pe care locuiam si strada le care a oprit el.Cobor din mașină și ma îndrept spre casă cand ma.opresc brusc din cauza telefonului.Am primit un mesaj de la Jennie care era cam.ingrijorata.Ma întreba dacă am ajuns bine acasă.Cand dau sa ii raspund fiind neatent ca am ramas blocat pe trecerea de pietoni sunt călcat de o mașină care venea cu o viteză mare spre mine apoi totul s-a făcut negru.










Edit:Aveți aici trailer-ul oficial al cărții

AmneziaWhere stories live. Discover now