25. Storka z okruhu😁

57 4 4
                                    

Psal se rok 2017. Byl červenec. Přesně 17.7 pondělí. Bylo krátce po mých osmnáctinách. V pátek se slavilo a pilo. Sobota to stejné jen ve větším stylu a více alkoholu a neděle to stejné, jen jsem si spálila obličej od sluníčka tak jsem vypadá jako rak. Už několik dnů dopředu jsem věděla, že na okruh pojedu. Poprvé. Sama. A jelikož mám částečný orientační smysl po mamce tak jak jinak než jsem se ztratila. Přejela jsem zastávku a rozhodla se jít na jiný vstup do areálu okruhu. Skoro dvě hodiny jsem tam pochodovala kolem okruhu ale ne a ne najít vstup. Po dlouhém chození kolem jsem se zkusila vrátit na původní zastávku, kde jsem měla vystoupit. A hele, hned jsem byla u vstupu. Byla jsem unesena. Pořád jsem se rozhlížela kolem sebe. Na parkovišti stala motorka. Kopie Marcovi závodní, jen tato byla silniční. Přišla jsem k ní a hodila selfie. A objevil se tam jeden pán a nabídl mi, že mě vyfotí. Motorka patří jednomu pánovi z Brna. A pak jsme se dali do řeči. Byla jsem ráda že jsem se na někoho mohla obrátit. Já tam byla spálená a s pořádnou kocovinou. Neodradil mě to. Poradil mi ať jdu s ním a Evou Koňákovou k restauraci.(Eva je skvělá redaktorka. Její články najdete na Eva-moto). Tak jsme tam šli. Po půl až třičtvrtě hodince se začali objevovat jezdci. A mě spadla brada. Všichni se ochotně až na Cala Crutchlowa fotili. I Dani Pedrosa.
Podařilo se mi získat fotku od jezdců:
Enea Bastianini
Tom Luthi
Jesko Raffin
John McPhee
Karel Hanika
Árón Canet
Marc Márquez
Dani Pedrosa
Marcos Ramírez
Bylo to něco úžasného. S Marcose tam skoro nikdo neznal, hlavně nikdo pořádně nevěděl kdo je. Většina mi říkala, že to není závodník. Jenže já se odbít nenechala. Šla jsem za ním s mobilem. Pozdravila jsem ho a jeho úsměv mě odrovnal. Zeptala jsem se ho na fotku a že ano. Chvíli jsme si povídali. Ptal se jestli budu na závodě a tak. Pět minut jsme si povídali, pak ho bohužel zavolali do boxu. Rozloučili jsme se. A šel.
Já měla hodinku než mi pojede autobus do Brna. Se skupinkou jsme se vydali na Céčko. Šli jsme pomalu 'parkovištěm' obytňáků závodníků, co testovali. Dostali jsme se do hotelu, který se stále stavěl. Bylo to něco úžasného.
Došli jsme na tribunu C. Tam jsme seděli a dívali.
Uteklo to rychle a já musela jít. Mám podpis Marca Márqueze jeho pádu. Při podepisování se smál. Já  měla strach za ním jít a proto děkuji V..
Všichni byli uvolnění, usměvaví. Byl to super zážitek.




Konečně jsem se byla schopna připojit😁 Doufám že jsem si oslavy na Nový rok užili tak jako já. Ať už s rodinou, přáteli nebo druhou polovičkou či chlupatý stvořením. Já byla s rodinou❤️

Tak vám přeji do Nového roku jen to nejlepší. A nebojte se, svůj život si řídíte sami a ne nikdo jiný.🥰

MotoGP and Formula 1 jokes and moreWhere stories live. Discover now