bente dramat

89 3 0
                                    

tindra. tindra, tindra, tindra.
jag bara kan inte sluta tänka på henne.
såfort jag gör det, känner jag hur fjärilarna får damp aids i min mage som skapar extrema gaser, och börjar rodna som en tomat, vilket kan vara lite pinsamt i offentliga platser. ja, hon är 15 och jag 24, men det har väl aldrig skadat någon.

nu var jag snart klar, jag skulle överraska min kärlek och övernatta, och kanske få en smakbit av hon dendära helena..

SMS FRÅN: TINDRA WINSTON😍😘😍👄💦🍑

jag ryckte till av notisen. tindra har skickat ett sms, hoppas hon erkänner sin kärlek till mig. jag menar, vi har ju sextat men det är bara från våran livliga fantasi.. tindra är inte som alla de andra. hennes intressanta down syndrome ansikte får en att bli fundersam. och hennes mulliga degmage kan ju ingen motstå, den är ju bara för het. juste, smset!

Hej bente❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😉😉😉VGD

h-hej tindra! jag sk-skulle just skriva till dig. ska vi ha webcam sex sen..? erik är ute å festar. jag saknar dina smaskiga ställningar.

Du svarade inte på det jag slrev😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡GR

f-förlåt tindra.. vi pratar sen..

OK👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼💩💩💩💩😂😂😂😂😂😂😂😂😂

suck, ibland förstår jag inte riktigt mig på henne. hon är så oklar med sina känslor. jag önskar att jag vågade erkänna mina extrema känslor för henne.. iallfall. jag borde fortsätta packa..

negerdildon
sexy jojo siwa costume
kondomer
string
kamera
käpphäst

hehe; det med käpphästen.. vi hade webcam sex på skype förra veckan, och då tog tindra en käpphäst som hon körde upp i röv'n. jag blev då otroligt kåt och fick en sprutorgasm, det sprutade blod i cirka 7 minuter innan det lugnade ner sig lite. tindra tänder på djur, så det var en härlig upplevelse för oss båda. jag har ebola eftersom att jag haft flera könssjukdomar pga att jag ligger runt, och my lazy ass orkar inte gå till doktorn, så det utvecklades till ebola LOL! Funny #memen#familyguy #relatable😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

40 minuter senare

äntligen var jag framme i gävle. jag gick förbi den stora gävlebock'n, och fick direkt stånd eftersom att jag fantiserar ofta om djur.

jag gick hela vägen till området där tindra bor.  en ruggig gammal håla där negrar kommer för att kunna våldta barn, stor turn on för mig. skulle nog flytta till gävle endå, får ju en hel del views då på yt.

mitt hjärta pumpade extremt mycket ciggarettspya. jag tog ett djupt andetag och knackade på. hoppas att helena öppnar..

helena öppnade dörren och röt till
-ÖÖÖÖh vAD VILL DU?????!!
hon kollade in i mina tårfyllda ögon, jag var inte beredd att den kärringeb skulle bli så förbannad. hennes tröja var dock otroligt attraherande, man såg att hon glömt bh och att hennes saftiga bröst var helt åt skog'n
-b-bente? vad gör dU hääääär??😉😉😉 sa hon sensuellt och smekte min axel. jag kände hur det kraftigt pulserade blod i min kuk.
jag kunde inte låta bli, men att slicka hennes urgamla kön innan jag skulle träffa tindra. helena var ju bara för extra njutning.
hon låg på sängen fortfarande aggressiv och röt att jag skulle komma tillbaka genast för att slicka på hennes feta mögliga tår.
-ehmmmmm... jag kommer snart baby
hon nickade, log obehagligt brett, och började onanera.

mitt hjärta fick en orgasm när jag såg tindras dörr. jag var redo.

jag öppnade dörren.

-hej tindr-

jag var i chock.
jag kunde ej förstå vad jag såg.
tindra min älskade gullepaj; OCH VIKTOR DEN JÄVLA ALBINO BÖGEN!!!
de två progeria barnen låg naken i den dyngsura sängen tillsammans. hon försökte täcka sin degiga nakna kropp, och kollade mig i ögonen.
jag visste inte hur jag skulle reagera. hur kan hon välja en ful bög inför mig!

jag blev röd av ilska. jag kokade och skrek och drägglade och skällde på tindra, hur hon bedrägit mig, även fast jag legat med minst 42 bakom henne och eriks rygg, men jaja vem fan bryr sig

från ingenstans tog jag upp en vas från helenas exclusiva merch, och kastade den i marken. den splittrades i miljontals bitar, och en stor rackabajsare skärde av viktors 1 cm långa kuk.
han gav ifrån sig ett stön mer än ett skrik, fast vad vet jag, var är skillnaden.

efter att tindra bara satt där som en stel down syndrome hjärndöd jävla hög av deg, sprang jag ut. ut ur hennes grotta, bort. jag vet inte. jag vet faktiskt inte.

när jag var hemma, la jag ut en storytime på yt om händelsen där jag gjorde roliga ansiktsuttryck och tillgjorde rösten så att alla sexiga 09or skulle pissa ner sig av skratt

videon fick 1286 views, fan måste starta drama med någon så jag får mer följare. får väl kommentera på jockibois instagram att lunabelle kommer bli hora i framtiden LOL😂🤣

SMS FRÅN: TINDRA WINSTON😍😘😍👄💦🍑

vad som kommer hända i nästa avsnitt, det vet ingen utom jag. stay tuned😃

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 09, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

tindra westling fanfictionWhere stories live. Discover now