tindra x viktor

147 6 0
                                    

vi var på hennes rum och jag skulle sova över där. tindra satt i sängen och jag på golvet. jag var väldigt uttråkad och skulle just fråga om jag kunde åka hem, när hon gjorde det, det som skulle förändra allt mellan oss.
-viktor, kom jag ska visa en jätterolig meme
jag ryckte till. hennes mörka manliga röst gav mig nästan en stroke, men jag gillade det endå, eftersom att jag i hemlighet var gay.
-o-okej..
jag ställde mig upp från golvet och slängde mig med en duns på sängen brevid tindra.
hennes degmage dallrade för fullt och hon kollade irriterat på mig så jag rodnade.
jag älskar hennes platta men endå degiga kropp, den gör mig extremt upphetsad.

Det var en bild på trollface. Ingen text eller något, bara en bild. Det gjorde mig ganska besviken..

När jag såg memen fake skrattade jag lite, eftersom att den var från 2010. men tindra stirrade på mig, och började skratta. hon skrek och blev röd som en tomat som hade mens. Hon pissade i hela sängen och hon började dregla. Hon bara skrek och grät för att hon tyckte memen var så extremt rolig. Från just det momentet visste jag att hon var min drömtjej. Vi började hångla och hon satte sig på mig, vilket fick mig att tappa andan och svimma av. Jag vaknade 2 minuter senare av att hon twerkade på mitt ansikte, det stank som fan men det var endå en turn on att sängen var helt blöt. Jag kunde inte fatta det, om några minuter skulle jag äntligen förlora min osku-

Dörren slogs upp, och där stod bente.
-hej tindr-..
Hon var helt tyst. Tindra satte sig upp och försöktr täcka sin nakna degkropp. Jag sneglade på den, och såg hennes feta pUZY som fick mig att sluta tänka.
-vad är detta tindra? SVARA MIG, VAD ÄR
DETTA?
-j-jag..
-NEJ! jag åkte ända från malmö för att få träffa dig, så gör du detta? MED VIKTOR?! HAN ÄR FÖRIHELVETE BÖG
-förlåt älskling, det var bara en engångsgrej..
Hon var alldeles aggressiv och röd i ansiktet. Hon dreglade när hon skrek och kastade en vas på i marken, så en glasskiva flög och skärde av min kuk.
-AAAAAAAhhh skrek jag. Men det var endå ganska skönt. Plus att jag alltid velat vara trans.
Tindra kollade på mig och log brett. Hon slickade sig om sina skinny crusty ass läppar och gav ifrån sig ett demoniskt mörkt ljud. 
Hon tog tag i den avskärsda kuken och la den under sängen.
-till senare, sa hon och blinkade flirtigt till mig.
Bente var fortfarande förbannad, så hon slängde igen dörren och stormade ut.
Jag och tindra hade ögonkontakt. Vi var näsa mot näsa och andades på varandra. Hennes sopluktande andedräkt gjorde mig inte minnsan lite kåt. Hon slickade mig på örat och vi låg och myste med varandra. Hon var min, bara min. Men kommer hon ta tillbaka bente?

det får vi veta i nästa avsnitt

tindra westling fanfictionWhere stories live. Discover now