CAPITOLUL 30

4.1K 124 50
                                    

O îmbrac si coboram amândouă la bucatarie.  Il vede pe Mathias si ii sare in brațe. Eu ii sar in brațe lui Jack apoi ma despart de el... Sperand ca nu pentru mult timp.  Mathias ma ia de mana si mergem spre masina lui.  Intru in ea si am plecat....

-------------------------

Nu am scos nici-un cuvânt tot drumul. Intr-un final am ajuns si la conac.  Chiar nu voiam sa mai vad locul acesta inca o data.  Iza intra in casa.  Nu voiam sa ma dau jos din masina.

-Cobori? De preferat acum?ma intreaba Mathias putin iritat.
-Nu. răspund simplu.
-Nu ma face sa te iau cu forta.
-De ce nu?  Deja ai facut-o.
-Chloe... Intelege-ma te iubesc!
-Daca m-ai iubi cu adevărat m-ai lasă sa fiu fericita.
-Pai si nu esti? 
-Ți se pare ca sunt?  spun apoi ma dau jos din masina  ca mai apoi sa intru in casa putin dezamagita si tristă.

Ma îndrept direct spre camera mea plangand.  Imi incui usa apoi ma arunc in pat.  Imi iau perna in brațe si încep sa plâng.  Se pare ca adorm asa.

De dimineata.
Ma trezesc din cauza soarelui ce nu ma lăsa în pace.  Draperii afurisite.  Am uitat sa va trag aseară.  Ma ridic in fund.  Ma cam doare capul.  Cred ca din cauza ca am adormit plangand. Ma dau jos din pat si imi verific telefonul. Aveam multe mesaje de la Gabi si Jack.  Le voi răspunde imediat ce termin de mancat.  Mi-e o foame de lup.  Cobor la bucatarie si acolo ii vad pe Iza si Mathias cum pregateau micul dejun.

-Buna dimineața Chloe!  spune Iza vesela. 
-Buna dimineata Iza!  Buna si tie Mathias.  spun asezandu-ma langa Iza.
-Hey!  Ce vrei sa mananci?  ma intreaba acesta.
-Orice!  Imi e foame!
-Pai noi mâncăm clatite facute de Mathias.  spune Iza.  Daca vrei....
-Da Iza. Este okey. 

Mathias vine si ne pune mâncarea in fata. Apoi mâncăm cu toții. Dupa asta ma duc in camera mea.  Nici nu m-am deranjat sa spăl vasele.  M-am schimbat in niste haine mai comode m-am aranjat putin si am raspuns mesajelor de la Gabi si Jack.  Am stat acolo vreo 2 ore.  Pe usa isi face aparitia Mathias. Ma opresc din a scrie mesaje si spun:

-Tu nu ști să bati? 
-Pot sa intru? 
-Deja ai intrat.  Ce vrei?
-Vreau sa ma asculti. 
-Daca ai venit sa imi faci morala nu vreau.
-Chloe... De ce nu ma mai iubesti ca inainte?
-Tu ar trebui sa ști raspunsul. spun apoi ma ridic sa plec dar ma prinde de braț si ma arunca inapoi in pat.
-E din cauza ca am sarutat-o pe Alex? 

Eu imi întorc privirea.  Nu voiam sa răspund la o tâmpită de întrebare.  Normal!  Erai impreuna cu mine ba prostule!

-Asta era.... Chloe... Am facut-o... Doar pentru a nu îți face rau.
-Cum adică?
-Ceea ce nu ști este ca atunci imi spusese ca daca nu o sărut o sa il cheme pe Lucas sa îți facă ceva.  Si eu fiind mai mereu plecat nu voiam sa ți se intample ceva. Ai reușit sa ma uiti atât de repede cu pămpălău ala de Jack?
-Te rog Mathias.  Nu vorbi asa. Si tu ai reușit sa ma uiti repede cu Alex. 
-Am facut-o pentru ca.... Offf... Daca voiai ca Lucas sa îți fi facut ceva mai bine nu ma mai chinuiam.
-Tu te chinuiai?  Eu ma chinuiam. Eram o fraiera ca plângeam in fiecare noapte dupa un dobitoc! 
-Te rog.  Nu spune asta.  Am facut-o pentru tine.  Si tu asa imi multumesti?
-Sa ghicesc... Cand te-ai despartit de Alex... Ea chiar nu te-a mai amenințat cu ceva dupa?
-Chloe.. te rog.  Crede-ma.  Daca nici cu tine nu am fost sincer atunci....
-Raspunde-mi la întrebare!  Deabea atunci te voi crede.
-Alex s-a mutat cu părinții  ei in Londra.  Iar Lucas... Eu bine nush ce e cu Lucas.  A zis sa o iert.  Nu a vrut sa faca asta.  A vrut doar sa fiu una dintre papusile ei... Dar nu a mers. 
-Imi pare rau Mathias.  Dar nu te cred.  Si chiar daca as face-o.  Eu sunt impreuna cu Jack.  Il iubesc mult.
-Bine.  Imi pare rau ca Te-am deranjat. Nu o sa o mai fac de acum.

Nu l-am inteles cu ce a vrut sa spună cu,, nu o sa o mai fac de acum" dar cred ca a vrut sa spună ca nu va mai intra in camera mea.  Sper...
Iese din camera si il aud cum da cu pumnii in pereti.  Apoi aud liniste.  Cred ca s-a mai calmat.  Mai stau putin timp in camera si decid sa merg la el in camera pentru a clarifica ceva.  Nu era acolo.  Pe pat am văzut o hârtie.  Am luat-o si am citit-o.  Era pentru mine.

Draga Chloe,
Imi pare rau pentru tot ceea ce am cauzat in inimioara ta mica. In acest moment ma simt ultimul ratat de pe glob.  Iarta-ma.  Nu te voi mai deranja de acum inainte pentru totdeauna.  Iubirea ta era ultimul meu antidot, fara ea... Nu sunt nimic. In acest moment cred ca sunt pe plaja plutind undeva pe mare.  Te rog ai grija de Iza.  Te iubesc si te voi iubi mult pitica mea!  Iarta-ma pentru tot.  Sper sa fi fericita impreuna cu Jack.  Dar sa ști ca in adancul sufletului meu inca te iubesc din toata inima mea!  Erai ca drogul meu... Iar speranta mea de a ma mai iubi a murit si am ales sa o fac si eu.  Te rog nu plânge in acest moment.  Te iubesc mult Chloe!       
                      Cu drag, al tau Mathias.

-NUUU!  IDIOTULE!  MATHIAS NUUU.

Cobor jos plangand.  Ii sun pe Jack si Gabi sa vina repede si sa aibe grija de Iza.  Nu am mai stat dupa ei asa ca scriu repede ceva pe o hârtie si plec spre plaja. Nu il zăresc deloc. 

-MATHIAS!  IARTA-MA.  EU TREBUIE SA ITI CER IERTARE. NU TU! TE IUBESC FRAIERE!   IAR TU, TU NU SCAPI DE MINE!  NICIODATA NU VEI SCAPA. MATHAIS VREAU SA MA IERTI. ASA E AM FOST GELOASA. AM FOST O PROASTĂ!  TE VREAU INAPOI LANGA MINE!  AM NEVOIE DE TINE!  TE ROG NU MALASA AICI.  TE ROG DIN TOT SUFLETUL MEU! 

Lacrimi imi apar pe chip.  Oamenii se holbau la mine dar chiar nu imi pasa. Il voiam inapoi pe cel pe care il iubesc.  M-am combinat cu Jack doar pentru al face gelos. Nu imi mai pasa de nicio glezna.  Nu știu daca am rupt-o sau nu.  Nu mai simt nimic decat durerea din sufletul meu.

Cad in genunchi pe nisip.  Nu imi pasa daca m-am julit sau nu.  Plâng.  Plâng mai rau ca un copil.  Iubirea doare!  Ma ridic.  Privesc apa.  Parca imi spune,, vino la mine!  Vino sa te imbratisez! "

Am început sa alerg spre apa.  Am intrat in ea... Era mai rece ca de obicei.  Dar nu imi mai pasa de nimic.  Alerg ce alerg pana cand totul se face negru. Apoi nu mai simt nimic, decat o caldura izbitoare...


Si iată ce poate face iubirea.  Uneori poate sa te faca cel mai fericit om de pe pamant, iar alteori te poate ruina complet.  Iubirea e un sentiment foarte frumos.... Dar doar atunci cand esti aproape de cel pe care il iubești cu adevărat. Pentru unii iubirea este totul si prin tot vreau sa spun tot.  Pana la urma Chloe a ajuns langa Mathias si au trăit fericiți.  Mai fericiți decat erau aici... Printre noi.

Sfarsit!

-SCLAVA LUI- (VOL. 1)Where stories live. Discover now