Розділ 8

4.4K 193 4
                                    

POV Зейн
Еліс така мила і сором'язлива, думав я поки їхав від її будинку. Нарешті я з нею познайомився. Я так боявся до неї підійти, не знав що їй сказати. Так, я здаюсь впевненим, але поруч з нею я хвилююсь і відчуваю себе беззахисним.

Як же я розізлився коли побачив як Сем змушував мою маленьку дівчинку його поцілувати, вона ж моя. Я буду першим хто її поцілує і я нікому її не віддам! Я не вмію знайомитися, з дівчатами, адже вони самі завжди зі мною знайомляться і вішаються на мене. Але Еліс не така, я сам маю її завойовувати. Головне не зіпсувати все моїм дурним характером.

- Привіт, Лі! - сказав я відповідаючи на дзвінок.

- Ну що Зейн? Як побачення? - Ліам знав, що я іду на побачення з Еліс, так я радився з ним куди краще піти, до ресторану чи показати моє улюблене місце.

- Все добре, вона чудова, така мила і цікава! - радісно заговорив я.

- Воу, та ти в неї закохався! Чому ти раніше не розповідав про неї? Якби я не почав її пікапити, ми б нічого і не дізналися б?

- Я не знав як розповісти, не знав як з нею познайомитися. Коли я з нею я хвилююсь і не знаю що мені робити.

- І це говорить самовпевнений Зейн Малік, який ніколи не звертав увагу на тисячі дівчат які за ним бігали - Ліам почав сміятися. - Бережи її, вона дійсно хороша дівчина і багато для тебе значить!

- Бережу! Я її нікому не віддам.

Моя Неслухняна ДівчинкаWhere stories live. Discover now