Розділ 4

5.1K 201 4
                                    

- Вона буде танцювати зі мною! - я повернулась і побачила Зейна, який зверхньо дивився на Сема.

- Але ми уже танцюємо. Чувак, ти запізнився. - Сказав Сем починаючи повільно рухатися. Я просто слухала це і нічого не говорила, роблячи вигляд, що мене там взагалі немає.

- Ні, іди танцюй з кимось іншим! - Прямо викрикнув Зейн, беручи мене за руку і вириваючи з обіймів Сема - Вона моя!

Що? Я дійно це почула? Сем нічого не сказав, зі злістю подивився на Зейна і швидко пішов від танцюючих пар. Я вирвала свою руку з міцної хватки Маліка:
- Що ти говориш? - сказала я відійшовши від нього на два кроки.

- Ти моя. - Сказав Зейн скоротивши відстань між нами. -А тепер танцюй зі мною.

- Я не твоя! Я тебе навіть не знаю, що тобі від мене потрібно?

- Нічого, Еліс. - Прошепотів кароокий мені на вухо міцно беручи мене за талію і тісно прижимаючи до себе. - Я просто хочу тебе.

Я спробувала відштовхнути Зейна, але він просто сильніше мене прижав.

- Відпусти мене!

- Ні, ми ж танцюємо.

- Я не хочу з тобою танцювати.

- А з Семом хочеш? - сказав Малік подивившись мені в очі.

Я промовчала, я не хотіла танцювати з Семом, але Зейн мене лякав своєю дивною поведінкою так,що я б краще з Семом танцювала.

- Еліс, я вирішив, що ти тепер моя. І не хочу щоб ти спілкувалася з іншими хлопцями. Будеш слухняною дівчинкою і я буду добрим з тобою. А якщо не будеш слухати мене -пожалієш!

- Я не твоя! Я ж не річ, щоб комусь належати! І не треба мені погрожувати. Ми живемо в вільній країні, і нічого ти мені не зробиш! - набралась сміливості і нарешті сказала я цьому придурку.

- Я просто попередив, що мене потрібно слухатися! Хоча в мене є декілька ідей як покарати мою неслухняну дівчинку - прошепотів Зейн і відпустив мене.

Я хотіла сказати йому, що я не " його дівчинка" але він уже розвернувся і пішов до дверей. Я ще кілька секунд стояла і дивилась на те як він покидає вітальню. Повільна музика закінчилась і до мене підбігла радісна Джені. Ми знову почали танцювати, але мої думки весь час повертались до розмови із Зейном.

Більше я не бачила Зейна, а Сем дивився на мене злим і сумним поглядом весь вечір. О 2 годині ночі, коли більшість були зовсім п'яні і мало хто танцював, ми попрощалися з однокласниками і викликали таксі відправившись з Джені до неї додому.

Ух, не так я уявляла свою першу вечірку!

Моя Неслухняна ДівчинкаWhere stories live. Discover now