3. časť

614 47 4
                                    

Keď už boli najedení, vyrazili ďalej. Pozorne sledovali cestu ak by naďabili na nepriateľa. Po hodinách prehľadávania okolia sa začalo stmievať. Už boli dosť ďaleko, takže sa rozhodli prespať. Rozložili ohneň a spacáky.

Už všetci spali, len Kakashi-san premýšľal. Nemohol spať. Trápilo ho, ako to pôjde ďalej. Rozhodol sa ísť prejsť. Zastal pri strome a pozeral na nebo posiate hviezdami.

Započul šuchot a tasil kunai. V tom si však uvedomil, že pred tým nezachytil pach nepriateľa. Bol to len Genma, kto k nemu prišiel.

"Kakashi-senpai, nemôžeš spať?" Pozrel tiež na nebo a oprel sa ku nemu o strom. Kakashi nič nehovoril. Genma sa postavil tesne pred neho a čakal reakciu, no žiadna neprišla. "Kakashi-senpai..." Odmlčal sa Genma. Chytil Kakashiho za ruku. "Genma-kun..." Povedal Kakashi a stiahol si masku z tváre. Usmial sa na neho a chytil mu druhú ruku. Stáli blízko oproti sebe.

Genma zdvihol ruku a začal ňou Kakashiho hladiť po vlasoch a prechádzať ňou cez to sivé krásne háro. Kakashi si ho vzal do objatia a bozkával mu krk. "Páčiš sa mi Genma-kun." Šepol Kakashi do ucha Genmovi. "Asi som sa zamiloval." Povedal Genma a pobozkal Kakashiho na ústa. Vznikli z toho dlhé bozky. Kakashi sa zošuchol do trávy a pokračovali tam, kde prestali. A kto vie, čo robili potom. The end.

Po dlhom pradlhom čase som to dokončila. Viem, že to mohlo byť oveľa lepšie, ale zistila som, že na písanie podobných žánrov nemám gule. Ako nemyslím romantiku a yaoi, ale tá akčnosť, ktorá je v Narutovi. Toto však dúfam nebola moja posledná yaoi poviedka a keď budem písať znovu, skúsim to pojať trochu inak. Za čítes, votes a komentes ďakujem. ^^ :D

láska na úrovni jounina (yaoi)Where stories live. Discover now