1. časť

870 56 4
                                    

Nový deň, nová misia... Hokage-sama sedela vo svojej pracovni. Otvorili sa mohutné dvere. Vošli dvaja urastení chlapi. V rukách niesli knihy. Veľa kníh a spisov.

"Hokage-sama, priniesli sme to čo ste chceli." Povedal jeden z mužov a pristúpil bližšie k obrovskému pracovnému stolu, kde už bolo len málo miesta. "Položte to sem, ďakujem." Povedala Hokage a z kopy kníh si vzala tú, čo bola na vrchu. Položila ju pred seba. "Izumo, Kotetsu..." s nádychom vyslovila ich mená. "potrebujem najlepších jouninov na jednu misiu typu A, doveďte mi ich!" Dopovedala svoj rozkaz pozerajúc na obal knihy. "Samozrejme, a ktorí to sú?" Opýtal sa Kotetsu hľadiac von z okna. Z vysokého okna, ktoré dnu prepúšťalo teplé lúče svetla. "Navrhujem Hatake Kakashiho, Mitarashi Anko, Shiranui Genmu a Maito Gaia." Povedala a prekrížila si ruky na stole. "Obávam sa, že Anko sa ešte nevrátila z misie." Podotkol Izumo. "V tom prípade zožente Asumu." Dohovorila. Otvorila knihu a začala študovať, zatiaľ čo Kotestu a Izumo stáli pred stolom. "Môžete ísť, to je všetko." Povedala pozerajúc do knihy.

Dvere sa zabuchli. "Vieš kde sa nachádza Kakashi?" Opýtal sa čiernovlasý Kotetsu váhavo. "Asi sa potuluje niekde po Listovej." Odpovedal Izumo, ktorý sa pozeral na obraz Štvrtého. Obaja stáli vo veľkej chodbe. "Takže ty zožeň Kakashiho a Genmu, ja sa postarám o zvyšok a keby si náhodou videl Asumu, alebo Gaia tak mi daj vedieť a pošli ich sem." Len čo dopovedal, už mizol na druhom konci chodby. Izumo ani nestihol nič povedať. Dal si ruky do vrecka a pomaly sa pobral von z budovy.

Takže toto je prvá časť poviedky. Rozhodím to na viac dielov, aby toho v jednej časti nebolo moc :) vážim si každý read, hlas a koment :* ďakujem

láska na úrovni jounina (yaoi)Where stories live. Discover now