<4>

684 48 1
                                    

Tegin silmad lahti ja ei saanud absoluutselt aru kus ma olen. See ei ole Hugo kodu, kindlalt ei ole. Tõstsin pea üles ja sama kiirelt alla. Selline valu.

Tuba on siiski kuidagi tuttav, ma olen kindlasti siin varem olnud. Hmm..

Ja siis ma taipasin. Ma olen Thomase juures. Thomase toas. Thomase voodis??? Millega sa hakkama oled saanud, Kylie..

''Tore et ärkasid'' tuli ta järsku uksest sisse ja istus voodi äärele.

''Ma arvan et sa imestad eks. No ma räägin sulle. Eile Hugo peol, sa olid väga väga purjus ikka, okei nii. Noh ja ükshetk polnud sind ega Loganit enam kusagil, ja hetk hiljem saatis ta mulle need sõnumid''

Tom andis mulle oma telefoni ja mul ei olnud sõnu. Ma teadsin, et ta ei valetaks mulle. Miks ta peaks?

''Mis see tähendab'' ma olin segaduses, ma ei saanud aru.

''Ma tulin sind otsima ja kui ma oleks hiljem jõudnud siis''

''Eieiei, ära ütle rohkem edasi'' pisarad voolasid, jah ma nutsingi.

''Tule siia'' ta laiutas oma käsi ja ma läksin ta käte vahele. Mis oleks võinud saada, kui teda poleks olnud. Oeh, appikene.

---------

Millegi pärast avasin jälle oma silmad. Jah, ma olin magama jäänud. Endiselt Thomase juures. Kuid tundsin nüüd kuidas ma kellegi kaisus olen. Loomulikult oli mu kõrval Tommy, ei keegi muu. 

Hingasin kergendanult, nii hea tunne oli. Tundsin kuidas Tom mu kõrval ennast vaikselt liigutama hakkas, selja peale keerama.

''Aitäh sulle'' panin oma pea ta kõhu peale. Tundsin kuidas ta mulle pai tegi. Ma poleks iial midagi sellist ettegi kujutanud. Oeh.

Fakt, et tegelt peaksime mõlemad koolis olema oli nii tühine. Luges ainult hetk. Ma ei saanud aru mis toimub aga mulle meeldis. 


Möödas oli päris mitu tundi. Tundsin, et tark oleks koju minna. Ma olin nii kaua juba Thomase juures olnud, et tõesti ma ei tea.

''Kas sa viiksid mu koju palun?''

''Mis juhtus? Tegin ma midagi valesti?'' ehmus ta kohe ära. 

''Eiei, ma lihtsalt peaks oma nägu koju näitama ja ma pean ju sinna nii või naa ükshetk minema'' hakkasin naerma. Poiss noogutas ja tõusis voodist püsti. Sama tegin ka mina.

Läksime autosse ja sõitsime minu juurde. 

Kui olime peaaegu minu juures, helises Tommy telefon. 

''Jah?'' võttis ta kõne vastu.

''Jah, ma mäletan. Võtan su 15 minuti pärast peale'' ta kõlas nii tüdinult.

''Jaja, mina sind ka'' ja kõne lõppes. Sain kohe aru, et Samantha helistas. Mu tuju läks täiesti ära. Õnneks jõudsime mu maja ette. Astusin autost välja ja ütlesin tsau. 


KahekesiWhere stories live. Discover now