<3>

765 51 1
                                    

Järjekordne pidu. Ma olen nii purjus. Juba. Jah, neljapäev on aga ma ei jaksanud. Thomasega me pole rääkinud alates esmaspäevast kui me tülli läksime.

Peale seda olen ma teda nii palju Samanthaga näinud, et hakka või oksele. Ma tean, et ta teeb seda nimelt. Seega, olen nautinud Logani seltskonda.

Hugo juures on pidu ja me olemegi siin. Kohe, kui Tommy ja Samantha siia tulid võtsin kiiremini ja rohkem shotte. Sest ma lihtsalt olen niiiiiiii läbi.

''Hei mu kaunitar, sa näed nii halb välja. Viin su magama üles?'' toetusin Logani peale ja noogutasin. Mul tõesti oli paha, ma olin niiii kuradi purjus.

Ta viis mu üles ja õnneks olin endale mõned riided kotti visanud niiet vahetasin riidedki ära. Vajusin voodisse ja silmad vajusid niii kinni. Logan lihtsalt oli seal ja vaatas mind. Vähemalt nii ma arvan?!

Thomase vaatenurk

Kylie kadus ära kuhugi, samuti ka Logan. Okei ma vist ei taha teada. Ei, tahan küll. Väga tahan. Mis toimub?!

Viskasin need mõtted peast ja veetsin Samanthaga aega. Tantsisime ja nägin kui purjus ta juba on. Ma ei olnud. Otsustasin täna kaine rool olla. Neid ju kah vaja.

Ja siis mu telefon värises. Sõnum.

Logan Raol: vaata mis mul siin on
Logan Raol: sent a photo
Logan Raol: ja meil saab väga lõbus olema..

Logan Raol: vaata mis mul siin onLogan Raol: sent a photoLogan Raol: ja meil saab väga lõbus olema

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma ei oskagi öelda mida ma sellel hetkel tundsin. Kylie. Minu Kylie. Ta oli nii purjus, ma ju nägin. Ja nüüd see Logan, värdjas.

Kõndisin tantsimast ära, trepi poole, et minna üles.

''Kallis, kuhu sa läheeeeeed????'' jooksis Samantha mulle järgi. Ta ikka peab alati

''Ma ei saa praegu, ma pean minema''

''KUHUUUUU, kuhu kurat sa lähed?'' ärritus Samantha haarates mu randmest. Vot see ärritas mind ka. Tema hoiab mind siin kinni samal ajal kui Logan seal üleval...aaah ma ei taha mõelda

''Tra lase lahti mind, ma pole sinu oma. Kao minema'' kõndisin siiski trepini.

Jõudsin üles ja mul polnud õrna aimugi kus Kylie on. Jäin vait, et kuulata. Ei midagi. Läksin esimesest ettejuhtuvast uksest sisse. Jackpot.

''Mkmmm, mine ära. Ma tahan magada'' pomises tüdruk.

''Nii saab ka'' kuulsin seda rõvedat Logani häält.

''Ei saa ikka küll'' lõin teda. Ja veel lõin. Päris mitu korda lõin.

Logan lamas maas ja oigas. Võtsin Kylie sülle ja läksin. Kui ma alla jõudsin ja peaaegu juba välisuksest välja hakkasin minema tuli jälle Samantha.

''See ongi siis su tegemine jah???'' hakkas ta pihta.

''Kao ära juba, ma ütlesin mul on tegemist. Jäta rahule mind'' kõndisin minema ja viisin Kylie oma autosse. Ta avas vaikselt silmi samal ajal ja pomises midagi.

-------------

KahekesiWhere stories live. Discover now