En güzel öpücük.3.Bölüm

1K 49 11
                                    

Selammmmm.Kusura bakmayın gençler yeni bölümü atamadım pazar günü çünkü cumartesi doğum günümdü ve yatılı yaptım sonra arkadaşlarım pazar günüde kalalım deyince hayır demedim :D Ama sınır geçmişti bunun için çoooook teşekkür ederim :DÇok güzel yorumlar aldım ve çok sevindim.

Multimedia:Gittikleri yer.

Şarkı:Magic-Rude.

 

*************

Bunları konuşurken okula varmıştık ve ben arabadan inip elimde bulunan yemek kitaplarıyla-arada kendi tariflerimi yazdığım kağıtlarda bulunuyordu-koridorda sınıfı bulmaya çalışıyordum.Telefonum çalınca kafamı cebime çevirdim ve tam telefonu alırken biri bana sertçe çarptı.

Kafamı kaldırdığımda sarı saçlı ve çok tatlı bir kız gördüm.Utangaç bir şekilde bana baktı ve elini uzattı.

‘’Ş-şey üzgünüm dalmışım bir an.Ben Leigh bu arada böyle tanışmak istemezdim kusura bakma!'

****

'Çarpıştığım kıza dikkatle baktığımda, Jack’in evinde bulunan çerçevedeki kızı gördüm.Açıkçası kız resimdeki halinden çok daha güzel görünüyordu.Sarı saçları ve kahverengi gözleri onu muhteşem kılıyordu.Şaşkınlığımı atlattıktan sonra elimi uzattım ve tatlı bir gülümseme verdim.

‘’Selam, bende Aislinn tanıştığıma memnun oldum.’’ Dedim ve kitaplarımı toplamaya başladım zaten oda birkaç kitabımı elime vermiş ve sonra gülümseyerek uzaklaşmıştı.İşin kötü tarafı  elimdeki kahve hem tişörtüme hemde tariflerimi yazdığım kağıtların üstüne dökülmüştü.Telefonum ise artık çalmıyordu.Bende bütün kitaplarımı çantama tıktım ve tuvalete doğru ilerledim.

Birkaç adet peçeteyi ıslatarak tişörtümdeki kahveyi çıkartmaya çalıştım ama işe yaramayınca iç çektim ve tuvaletten çıkarak sınıfa yürüdüm.Telefonuma baktığımda arayanın Jack olduğunu gördüm ve geri aradım.

‘’Hey Aislinn ben sadece akşam eve Leigh’in geleceğini söylemek istedim ve bugün bizim 2.yılımız ve ona bir sürpriz hazırladım acaba, yani rica etsem akşam ve gelirken biraz oyalanamaz mısın?’’

Tamam bu biraz ani olmuştu ama akşam zaten Lox ile buluşacaktık ve bu benim için sorun değildi.

‘’Sorun değil Jack , rahatınıza bakın akşam zaten Lox ile dışarı çıkacağım. Ve unutmadan tebrik ederim!’’ dedim ve ikimizde kahkaha attıktan sonra telefonu kapatıp hocayı bekledim.

İtalyan mutfağından birkaç şey denedikten sonra geriye 3 ders kalıyordu ve ondan sonra evde üstümü değiştirip Lox’u bekleyecektim.

<<<||<<<

Dersler bittikten sonra hızlı bir şekilde eve yürüdüm ve kapıyı açıp içei girdim.Geri dönüp odama çıkarken Jack ile karşılaştık ve o bana neden evde olduğumu sordu bende giyinip çıkacağımı söyledim ve cevabını beklemeden odama çıkıp kapıyı kilitledim. 

Kısa bir duşun ardından kısa, siyah bebe yakası olan pembe  elbisemi ve siyah babetlerimi giyip kapının önünde Lox’u beklemeye başladım.

Gelen korna sesiyle başımı telefondan kaldırıp arabaya bindim.

‘’Hey bebek, naber?’’ diye soran Lox’a yüksek sesle kahkaha attım ve oda bana karşılık verdi.

Araba durduğunda geldiğimiz yere baktım ve kesinlikle muhteşem bir yer olduğuna karar verdim

Tabi ki şaka yapıyorum.Yani her ne kadar güzel bir yer olsada heeey Lox ile birlikteydim ve beni getidiği yer Hard Rock kafeydi.Zaten beklentilerim yüksek değildi ama en azından bir lokantaya gidebiliriz diye düşünmüştüm sonra böyle konuşunca aklıma onun bir kız olduğu ve bizim çıkmadığımız geldi.

Böyle düşününce kahkaha attım ve Lox bana dönüp sanki bir deliymişim gibi baktı.

Ona boşver dermiş gibi kafa salladım ve boş masalardan birine oturdum.

Mahogany ile gerçekten çok fazla içmiştik ve bu kadar içerken aklıma aç olduğum hiç gelmemişti ve bu beni dahada sarhoş yapmıştı.Masaya dikkatle baktığımda Cameron ve Jacob’un da bizimle birlikte içtiğini gördüm.Birkaç saat sonra bütün hesabı Cameron ödedi ve bizde arabaya bindik.Aramızda içmeyen tek kişi Jacob’du ve arabayı ona vermiştik.Mahogany önde ben ve Cameron ise arka koltukta oturuyoruk araba kısa bir süre sonra durunca bir sahile gelmiş olduğumuzu anladım ve hevesle kapıyı açıp denize koştum.

Üstümdeki elbiseye aldırmadan kendimi denize bıraktım ve gözlerimi kapattım.

Belimse sarılan ellerle gözlerimi açtım ve karşımda bana bakan Cameron’u gördüm.O an o kadar yakışıklı görünüyordu ki kimseye ve özellikle beynime önem vermeden kafamı onunkine doğru kaldırdım.

Cameron’da benim kafama doğru eğilince dudaklarımız mükemmel bir uyumla birleşti.Kaç dakika öyle kaldık bilmiyorum ama kesinlikle hayatımda adlığım en iyi öpücüktü.Yavaşça ondan ayrıldığımda bana tebessüm etti ve birlikte yüzmeye başladık.

uzun bir süre sonra eve gitmeye karar verdik ve hepimiz ıslak hallerimizle arabaya atladık.

Hepimiz Mahogany’nin evine gitmeye karar verdik ve arabayı oraya sürdük.

Kısa bir süre sonra eve vardığımızda hepimiz koltuklara yayıldık ama bunu yapmadan önce altımıza havlu yerleştirmiştik.Uzun bir süre hayranlarından okuldan ve Vine’dan bahsettik.Bana zorla hesap açtırmışlardı ve ilk vine’ımı Lox’un evinde çekmiştik.Hepsi revine yapınca gerçekten çok fazla yorum ve beğeni almıştım.Ama buna devam etmek istediğimden emin değildim.Şimdilik bir kenarda durmasına karar verdim.

Hepimiz kocaman bardaklarda kahvelerimizi içtikten sonra beni eve bırakmalarını istedim ama Jacop Lox ile oturmak istediğini söyleyip Cameron’a göz kırpınca, Cam ona sinirle baktı ve ne kadar sarhoş olduğunu umursamadan arabaya geçti.

En fazla 15 dakika sonra kapıya gelmiştik ama hemen inmeme izin vermemişti Cameron.Belimden hafifçe kendine çevirdi ve bir gecede 2.öpücüğümüde ondan almış oldum.Sabah kalktığımda ise bunlardan pişman olmamayı diledim ve ona koca bir gülümseme ile iyi geceler dedikten sonra eve girdim.

Çantamı girişteki askılığa astım ve odama girip pijamalarımı giyindim.Henüz uykumun gelmediğini anlayınca salona ilerledim ve tam koltuğa oturmak üzereyken mutfaktan gelen seslerle kusmak üzere olduğumu fark ettim.

Tanrım bana yardım et! İĞRENÇ!1 gece içerisinde tam 2 güzel öpücük ve iki insanın çiftleşme sesi ile ödüllendirildim.

Ne mutlu bana...

****

Gençlerrr sınırımız........7 oy ve 3 yorum.Yarına yeni bölümü koymaya çalışacağım çünkü büyük bir ihtimalle evde olacağım :D:D

Living with Gilinsky.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin