room 31

130 10 2
                                    

"𝓽𝓪𝓴𝓮 𝓶𝔂 𝓱𝓪𝓷𝓭, 𝓽𝓪𝓴𝓮 𝓶𝔂 𝔀𝓱𝓸𝓵𝓮 𝓵𝓲𝓯𝓮, 𝓽𝓸𝓸"

"𝓽𝓪𝓴𝓮 𝓶𝔂 𝓱𝓪𝓷𝓭, 𝓽𝓪𝓴𝓮 𝓶𝔂 𝔀𝓱𝓸𝓵𝓮 𝓵𝓲𝓯𝓮, 𝓽𝓸𝓸"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

rooм 31

hűvös éjszaka volt. severin két ujja között tartotta a cigarettáját amibe újra és újra beleszívott. a szoba padlóján ült, bámulta kedvesét, mosolyogva. hirtelen a bal kezében tartott cigarettásdobozát, erősen eldobta ami végül a falról lepattanva a lány teste mellett ért le a hideg földre. severin szeme dorisra tapadt. doris sápadt volt, teste telis-tele kék-zöld foltokkal. alig volt már benne élet. sev közelebb araszolt hozzá, gyengéden a combjára fektette a lányt majd pszichopata mosollyal kezdte simogatni doris falfehér arcát.

ő tette ezt vele.
ő tette ezt dorissal.
severin vigyorogva csóválta a fejét.

ismét nem volt magánál. elpattant az agyában egy húr, amit ha az emberek túlfeszítettek, akkor eltűnt az a jószívű és kedves fiú, akit a lány annyira szeretett.

a fiú kedvese is túlfeszítette ezt a képzeletbeli húrt.

oh, doris bárcsak ne tetted volna! bárcsak ne idegesítetted volna fel a szerelmedet! talán most nem feküdnél egy szoba padlóján, egy lepukkant motelben, a gyilkosod karjaiban.
de mintha severin ebből az egészből semmit nem vett volna észre, tovább simogatta a lány orcáját, akinek már egyre lassabban dobogott a szíve. a doris teste mellett lévő cigisdobozért nyúlt, és újabb szál philip morrist húzott ki a többi közül. egy pillanatra megállt, mintha kezdett volna magához térni. aztán megrázta a fejét és elkuncogta magát. dorist kissé megemelve csókot nyomott szerelme homlokára aztán a combja helyett a földre tette vissza. jómaga ismét a szoba sarkába húzódott és meggyújtva cigarettáját újra csak nézni kezdte dorist.

dorist, akinek ebben a pillanatban már egyáltalán nem dobogott a szíve.

severin elszívta a sokadik cigarettájat is, a csikket a padlón nyomta el. ezután csak bámulta a szépségét, a múzsáját, akit megölt, ám még nem fogta fel. sev szeme tisztulni kezdett, feje iszonyatosan megfájdult. felemelte a kezét, kettő hatalmasat vágott a halántékára és elfeküdt a padlón. lehunyta kék szemeit, pár percig úgy maradt, aztán mikor újra felnyitotta pilláit, újra az a severin volt, aki a légynek sem ártott volna.
szétnézett a csúnya, szegényes szobában, azt sem tudta, hogy került ide. kapkodta a fejét, mígnem szeme megakadt doris élettelen testén. kétségbeesetten sietett hozzá, szemeibe már gyűltek a könnyek.

remegő kezekkel húzta karjaiba a lányt és ellenőrizte a pulzusát. érezte, hogy már nem ver a szíve, és habár nem emlékezett arra, hogy mit tett a lánnyal, tudta, érezte, hogy ez csak is az ő hibája.

--- d-doris! --- severin a lány nevét suttogta. hangja olyan kétségbeesett volt, mint még soha, könnyei pedig már rég felszántottak az arcát. olyan volt, mint a tenger, amely hullámozva akarja az emberek tudtára adni, hogy nincs minden rendben. --- doris! ---

severin zokogott, szerelme mellkasára borulva. letette őt a hideg padlóra, két keze közé fogta doris arcát és sírva közelebb hajolt hozzá.

--- shh szerelmem, rendben leszel. meggyógyulsz, ígérem. sajnálom kicsim! ha felkelsz,ígérem mindent rendbe hozok és boldogok leszünk. --- severin alig tudott beszélni a sírástól, hangja pedig csupán csak folytott suttogás volt.

elkezdte újraéleszteni dorist, de az már nem kelt fel. severin túl sok időt vesztegetett el, a lányt már nem lehetett visszahozni. de severin próbálkozott. próbálta menteni a menthetetlent.

--- az isten bassza meg, doris! kelj már fel! --- tört ki severinből egy velőtrázó zokogás, miközben beleütött egyet a padlóba. doris mellkasára feküdt, átölte a derekát, hozzábújt az élettelen, hideg testhez, miközben még mindig rázkódott a sírástól.

--- semmi baj édesem... mindjárt együtt leszünk. --- súgta severin doris fülébe és mosolyogva hullatta tovább krokodilkönnyeit.

elengedte dorist, feltérdelt, aztán megfogta a lány hideg kezét. a könnyek még mindig niagaraként folytak a szeméből, de ez jelen pillanatban lényegtelen volt. azzal, hogy bőgött, már nem tudta visszahozni a lányt. megtörölte az arcát, aztán szabad kezével-amivel nem dorisét fogta-benyúlt a zsebébe. kis ékszeresdobozt húzott elő, végül beszélni kezdett.

--- tudod, doris, nem így terveztem ezt az egészet. --- severin simogatta a hideg kezecskét miközben beszélt. megint elpityeredett. --- sajnálom! bocsáss meg, hogy bántottalak! legalább te bocsáss meg nekem ha magamnak sosem tudok majd...
szeretlek, doris. --- sev kinyitotta a dobozkát, és kivett belőle egy gyűrűt. nagyon szép volt. igazán illett dorishoz, kár hogy ő már nem láthatta. severin felhúzta doris ujjára a gyűrűt, majd ismét elpattant nála az a képzeletbeli húr amely dorissal is végzett. severin ahogyan ránézett dorisra, azon nyomban felkacagott és ismét a dohányért nyúlt.

--- látod kicsim! csak van valami jó ebben az egészben. --- severin még mindig nevetett miközben a lányt nézte, közben pedig meggyújtotta az utolsó szál cigarettáját. letüdőzte, aztán ráérősen fújta ki a füstöt, kiélvezve a dohány ízét, mivel tudta, ez az utolsó. szépen lassan elszívta a cigit aztán eldobta a csikket. doris mellé feküdt. a lány élettelen testét magához húzta és simogatni kezdte a haját. vigyorgott. eszelősen.

--- így legalább örökké együtt leszünk, drága doris! --- ismét felkacagott. ezúttal minden eddiginél hangosabban, jókedvűen vihogott fel, végül nevetve dobta el az égő öngyújtót, amelynek lángja egyből belekapott a padlón lévő terítőbe, amelyet az ágyról húztak le dulakodás közben.

a lángok szép lassan körbevették őket, de severin boldog volt. boldog, mert teljesült az a vágya, hogy doris mellett haljon meg.

doris pedig halott volt. ő már nem érezte azt, amikor severinnel együtt égett el abban a lepukkant, chino hills-i motel szobában.

együtt kezdtek el élni, aztán együtt búcsúztak el az élet azon szakaszától, amelyből mindenkinek csak egy jut ki. a vágy pusztította el őket. severin beteg vágya égette fel őt és dorist abban a motel szobában. a 31-es szobában.

2019. január 03.
merci0233||wattpad.

room 31Where stories live. Discover now