YENİ BİR GÜN VE MOTİVE

37.9K 640 141
                                    

Yeni bir gün ve bugün motive olma günü.  Kendinize değer vermelisiniz, siz sizi beğenmeleri için değil aynaya bakıp bugün çok güzelim diyebilmek için her saniye bi öncekinden daha sağlıklı daha güzel hissedebilmek için zayıflamalısınız. Aslında amaç zayıflamak değil amaçlı sağlıklı beslemek ve bunun sonucunda iyi hissedip güzel görüntüye ulaşmak.
siz, siz olun kimseye ezdirmeyin kendinizi. lütfen. bakın yillardir yiyoruz okuz gibi bize kazandirdigi ne var ?

lütfen kafanı toparla ve düşün. geçmişini. kilon yuzunden kaç kiyafetten vazgeçtiniğini. kaç erkekten vazgeçtigini. hatta bi ortama girerken Allahım lütfen kilomla ilgili yorum yapmasinlar dedigin gunleri dusun. kilonun senden aldığı sana kaybettirdiklerini düşün ve yeme. bunu yapabilirsin sana inaniyorum bunu beraber başarabiliriz. hertürlü desteğe varım ve hep yanındayım. şimdi kalk oturduğun yerden kendin için bişeyler yap. sana güveniyorum. bu sefer başarıcaksın.

şimdi konuşmamız bitti. Ben müziği son ses açıp duymayı sevdiğim beni mutlu eden şarkılar eşliğinde dans edeceğim ve sağlıklı olmak uğruna bir şeyler yapacağım, ya sen ne yapacaksın?

Şişman Kız (zayıflama)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin