24 Augustus

45 3 0
                                    

Hoooi! Ik ben moe -_-

Okee, dus ik ga jullie vertellen waarom :) Gister had ik dus 4 vriendinnen uitgenodigt. We zeggen maar M (ja dezelfde M), L, F en S. En het is me gelukt om alle matrassen in mijn kamer te proppen! 

Ze zijn allemaal tussen 6 en 7 aangekomen. We hebben eerst gewoon een beetje gekletst. Dan hebben we chips gegeten, met fanta. Het was heel gezellig, en toen gingen we naast het zwembad om te kijken of het warm was of niet. Toen heeft S een opblaas bootje gevonden , en ging ze er in zitten, in het zwembad. Maar ze hat nog haar kleren aan! Al het water ging in die boot, het was zo grappig! En toen hebben we de boot helemaal omgedraait en is ze in het zwembad gevallen :D We waren echt dubbel van het lachen... We gingen daarna ook zwemmen (met onze bikinis), maar het was echt vet koud!

Daarna hebben we onze pyjamas aangetrokken, en heb ik toastis gemaakt. We gingen op de bank zitten en keken Divergent. Ik hat die film al gezien maar het was heel leuk. Naturlijk aten we er snoepjes bij. Toen de film klaar was, gingen we in mijn kamer. En we hebben tot half 3 gepraat!!! Daarom ben ik zo moe :)

Deze ochtend waren we om 9 uur wakker. De moeder van L kwam haar namelijk om 10 uur halen omdat ze bij de winkel van haar ouders werkt voor de zomer. We lagen tot half 10 in ons bed, en daarna gingen we er eindelijk uit. We hebben gegeten (croissants *-*) en de moeder van L kwam haar ophalen. Om 11 uur kwam de vader van S S  en F ophalen, en is M lopend naar huis gegaan.

Ik heb nu alles weer opgeruimt en ik ben moeeeee! Is het wel interessant wat ik vertel? Sorry maar het is mijn leven ;)

Kiss Xxxx Sophie

Dagboek...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu