21 Augustus

49 3 0
                                    

Hoooi iedereen!

Alvast dankjewel voor het lezen :)

Vandaag ging ik shoppen!!! Het was heel erg leuk, ik ging met een tante van me en een nicht die Marie heet. We gingen in een groot winkelcentrum met de auto en de metro. Ik heb best veel gekocht en het meest net als bijna altijd.... :D Dus wat heb ik gekocht? Ten eerste een porte-monnaie bij Stradivarius. Ik heb namelijk gister mijn pinpas gekregen, dus had ik er een nodig. Voor de uitleg, mijn ouders willen dat ik een pinpas heb omdat ik volgend jaar naar het internaat ga dus als ik iets nodig heb, heb ik dan geld. Daarna kocht ik bij de H&M een High-waist skinny jean, echt zo cool :) En ook een pyjama shor omdat mijn pyjamas (schrijf je dat zo haha?) altijd zo lelijk zijn. En ik heb ook ondergoed gekocht bij de Etam.

We aten bij een italiaans restaurant, het was wel lekker maar ik nam een pizza.... Waarom nam ik gewoon niet een salade? Okee ik haat mezelf nu. Maar ja, ik heb ook alleen maar water gedronken een geen toetje, dus het valt nog wel mee.

Ik ga straks naar een repetitie van mijn fanfare (ik speel trombone) omdat we morgen optreden omdat 22 Augustus 1944 onze stad werd bevreden van de duitsers. Maar ik heb in de vakantie iets van 2 keer geoefend of zo dus het word lachen denk ik! Ik vertel het morgen wel :)

Ik word ook banger en banger omdat ik over anderhalve week naar school ga... Naar mijn nieuwe school waar ik niemand ken. Dus ik ben echt heeeeeel bang :/ Ik hoop echt dat het goed gaat gaan, maar ik weet het gewoon niet en daar hou ik niet van.

Nog een laatste vraag beste vrienden, zijn mijn hoofdstukken te kort?

Xxx Sophie

Dagboek...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu