1.Adım

2.1K 67 142
                                    

Tarih 28.08.2019, Saat 03.44

Çağlar

Çağlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uyku bir kez olsun yönünü şaşırıp beni bulamazken, gün içinde zombi gibi olmamı umursamıyordu. Her zamanki gibi yatakta tavanı izliyordum. Bu problemi yaşayan birçok insan, aynı benim gibi tavan seyretmeye mahkumdu sanırım. Bu süre zarfında herkes hayatlarını, geleceklerini ve sevdiği insanlarla yaşadıkları güzel anılarını ya da buna benzer daha bir sürü şeyi zihinlerine konu ederlerken benim tek yaptığım kıvırcık kuzuları sayıp yakalayamayınca küfretmekti.

Vücudum bugün normalden daha fazla direniyordu ihtiyacı olan rahatlığa. Tam üzerine gelen çamaşır makinesinin bitiş sesiyle, uyuşuk hareketlerle ayaklandım. Hiç değilse bir işe yaramalıydım.

Küçük sepeti kapının yanından ayırıp makineyi kapattım ve içindekileri boşaltıp balkona doğru yöneldim. Issız olan sokak her zaman olduğu gibi bugünde seyrindeydi. Büyük parçaları sepetin en üstüne ayırdıktan sonra uçlarından mandalladım. Çamaşır sermekten nefret ederdim ancak yatakta boş boş etrafa bakınmaktan iyi sayılırdı.

Sokak köpeklerinin seslerine pür dikkat kesilmişken arkamdan mabadıma aldığım darbeyle sıçradım. Elimdeki Emirhan'ın en sevdiği tişörtlerden biri mülayim bir şekilde havada süzülüp yerle buluşunca Görkem'e küfretmek üzere döndüm ancak benden önce davranmıştı.

''Popon harika selam.''

''Lan it! İnsan bunu düşmanına yapmaz lan.'' dedim aşağıya düşen tişörte bakıp.

"Ama sana yaparım."

''Ağlıyorum.''

"Kıyamam birtanem ya."

''Nereye kusuyoruz?''

''Umut'un ağzı ideal. Yardımcı olabilirim istersen.'' dedi geriye doğru giderken.

''Hşş! Bak, düşündüğümü yapmayacaksın değil mi? Bak sakın!''

''Yok ya şuradaki telefon kiminmiş diye bakacaktım.'' deyip koşarak banyoya doğru ilerledi.

''Amına koyayım daha borcu bitmedi lan üçüncü telefonum bu yeter klozete atmak için başka bir nesne bul!''

''Aaa hayatım ayıp ediyorsun!''

''Tamam anasını satayım elleme telefonumu, giderim ben!''

ŞEYTAN MESKENİ l +18Where stories live. Discover now