Návštěva Sochy Démona

205 15 8
                                    

když jsem tam přišla jsem chtěla promuvit ale ford mě zatlačil do rohu a začal mluvit. ,,Dipperovy jsem to vymluvil ale.. furt je smutný. nevím jestli by tě chtěl už vidět. ",,dobře. kdy za ním mám asi přijít.",,prí už chce zpátky nahoru. ale nevím jestli ho pustit.",,Zkus to,Pohlídám ho.slibuju". ,,Dobrá pojď" usmál se a já ho následovala.,,Dippere. někoho ti přivádim." řekl Ford a usmál se. ,,Ahoj." řekla jsem. ,,Dippere. můžeš jít,a nezapomeň ať se děje cokoliv můžeš mi to říct." řekl ford a Dipper přikývl a šel za mnou.

Pohled Dippera

proč...... proč.... proč.. proč mě neviděl Stan i ten By byl lepší než aby mě viděla má vlastní ségra Vstal jsem a šel za Mabel.
akorát jsme jeli výtahem. ,,M..M...Ma..Mabel J Já...". chtěl jsem něco říct ale Mabel mě přerušila. ,,Ne Dippere, nic neříkej. radši". Řekla. asi se mnou nechce mluvit, udělal jsem blbost ale byl jsem na dně při vzpomínce na to. ,,Promiň Dippere ale.. nechci aby jsi skončil na dně. chci aby jsi byl můj bráška a ne billův společník.". ,,V pohodě.". ,,sourozencecký objetí?" „Sourozenecký objetí.."objali jsme se. (Strašná "romantika").(Jinak » tohle je začátek že to říkaj oba. Platí jen na Dippera a Mabel. Toto konec «). »Klep Klep«.
Jsem rád že se nerozhádáme. Jednou se to stalo. Byla to hrůza. Týden se mnou nepromluvila.

Pohled Wendy

Byla jsem před chýší a najednou na mě někdo skočil že zádu. Byl to... Dipper. Já myslela že ho Ford pustí až zítra,na to jak vypadal tak je hodně šťastnej. „ahoj Wendy" „Čau Dippere. Já myslela že tě pustí až zítra.". Řekla jsem. Dippertrochu zklesl ale hned se zas usmál. „Osvobodila mě Mabel."„Aha.. Jinak dnes jdeme s bandou zase ven. Tak přijď." „To není nejlepší nápad." „Co. Proč.?" „chci se na něco podívat ale banda by to mohla ohrozit" „Notak Dipe(nebo dippe nejsem si jistý), prosím půjdem s tebou a nařídím jim aby nedělali blbosti. Prosím dippere. " „no.. Dobře ale. Nebudou dělat blbosti."„Neboj. V 6."„Wendy.. Půjde tam v noci. Tak v 9 jo." „Dobře čau".

Pohled PineTree
21:00

Akorát přišel poslední člen Bandy. „Tak jo kluci. Dnes nedělejte blbosti prosím" Řekla Wendy a ostatní krom mě kývnuli souhlasem. „asi si říkáte proč jdeme do lesa.. Jednoduše. Chci aby jste o tomhle co jsme s Wendy našli věděli." řekl jsem. Vešli jsme do lesa, (pokud jste to dočetly sem Tak nemusíte číst první dvě kapitoly novýho příběhu co vyjde. Děkuji za pozornost. Odsud budou oba příběhy a možná i víc odvětveny.) po půl hodině hledání jsem našel mýtinu. Poznal jsem to tu. Podíval jsem se do prava a šel tam. Proč? Jednoduché. Byl tam. Socha Billa. „Tady to je."„To je ten.....Bill?" Zeptal se Robbie. Ne je to tvoje máma. Zasmál jsem se v duchu. „jo. Včera jsem..." chtěl jsem říct co jsem málem udělal ale Wendy mě sekla. „Jim to říkat nemusíš. Aby jsi tomu nepropadl znovu." „Wendy.." „Nemusíš tomu znovu propadno.." „Ale já tomu propadl Dávno!!" Zařval jsem. Možná trochu víc.„Bill... Četl jsem o tom. Toho koho Démon jednou ovládne má kousek jeho duše furt u sebe. Proto jsem slyšel ty hlasy o kterých jsem nikomu neřekl. Billmě Chce využít a já se tomu bránim." „T. Tebe ovládl byl." „jednou. Čmajzl mi tělo protože jsem mu věřil. Ale obelstil mě. V den kdy bylo to vystoupení. Kabel chránila jeden z těch deníků co pak Bill spálil."

Nakonec jsme šli domů. V pohodě a klidu.




Vím trochu míň ale mě už pálí oči. Užijte si poslední dny prázdnin a PineTreeIsMyLife!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bill Se Vrátil : Městečko Záhad S3Where stories live. Discover now