6

509 52 33
                                    


Sziasztok drágaságok!

A mai naptól kezdve elstartolt a hatodik verseny!

Ez a verseny az eddigiekhez képest képest rendhagyó lesz, tekintve hogy az alkotásaitokat ide a kommentek közzé kell közzétennetek, a választott cím alá. Azokat a fülszövegeket nem fogom elfogadni, amelyeket nem a kommentek közé írtok!

A feladotok tehát az, hogy írjatok fülszövegeket az alábbi címek alapján! (Fejenként csak egyet!)

Címek:

Szerelemdoktor

Rózsaszín felnik

Koktélruha

Magdus néni halálnaplójából

Árcédula a lelkeden

  További szabályok: 

Műfaj: szabadon választható

Hossz: Maximum 300 szó

Határidő: Január 9. 15:00

A fülszövegeknél lényeges, hogy megragadjátok az olvasó figyelmét, egy rövidke terjedelmű szövegben rávegyétek arra, hogy el akarja olvasni a történetet! Ilyenkor a hazugságon kívül semmi sem tilos, a lényeg a bevonzás! Így hát tegyétek oda magatokat, legyetek a lehető legkreatívabbak, vegyetek rá, hogy elakarjam olvasni a művet! És mindenekfelett, tartózkodjatok az agyonhasznált kliséktől! A többség ugyanis próbálja elkerülni a sémákkal teli olvasmányokat.

Véleményem szerint ez a feladat rendkívül jó gyakorlás szempontjából, elvégre tömérdek itteni író nincs igazán a helyzet magaslatán, mikor fülszövegírásra kerül a sor (igazából én is pocsék vagyok benne) és az ilyen feladatok sok tapasztalatot szerezhetnek nektek!

Továbbá a szeretni fogjátok az ötletet, ezen verseny lezárulta után szívesen csinálnék még ilyet, (szerintem közvetlenül ez után is akár) mivel szerintem ezen a ponton már több száz potenciális címem van feljegyezve ezer meg egy különböző helyen.

Nagyon sok sikert kívánok mindenkinek!

Legyetek kreatívak!

További jó írást és olvasást!

Csók

V. 

Wattpad VersenyekWhere stories live. Discover now