5(eredmények)

162 20 5
                                    


Sziasztok drágaságok!

Elsősorban elnézést szeretnék kérni, amiért kicsit megcsúszott az eredmény hirdetés, elvégre a verseny tegnap (dec. 24.) délben ért végét, ám remélem megértitek, tekintve hogy szerintem legtöbben átéltetek már legalább egy rohangálós karácsonyt (főleg a csonka családosok) és az idei ünnepek az én házam táján egyik helyről a másikra futkosásból álltak eddig. De most végre hazaérkeztem és eljött az ideje az eredmények kihirdetésének is!

(Még egyszer elnézést a késésért!)

  Íme a végeredmény: 

 Első helyezett: @vera2222 Az elveszett kisfiú - Az első verzió szavait használtad (mint a többség egyébként) nagyszerűen! Tetszett a szavak beékelésének mondja, amelyek teljes mértékben adtak a történethez és nem lehetett rajtuk érezni a verejtékszagot és az erőltetettséget, mint némely másik beadott novellában. Aranyos volt a kis angyalkád, s tetszett hogy bár karácsonyinak karácsonyi novella volt, mégsem fujtottál meg minket a kriszmösz giccsel! A zárómondatért pedig külön pluszpont jár! :)

Második helyezett: @Bogger2001 Cinke - A második verzióval neveztél s nagyon jól tetted! Hogy őszinte legyek, soha ebben az életben eszembe nem jutott volna a robot cinege ötlete, így azonnal magával ragadott a kreativitásod, főleg mivel egy általam egyáltalán nem használt témából származott az alapötlet. A karácsonyiasság is ott volt a helyén, mégsem nyomta a mechanikus madárka báját, ami dicséretes. A bevezető pedig azonnal behúzza az olvasót, ami minden műnél létfontosságú.

Harmadik helyezett: @nikolett_westhunter Télanyó - Szintén az első verzióhoz nyúltál, szép kerek novellát faragva ezen öt szóból. Mint az előbb említettnél, itt is nagyon gyönyörűen és érdekesen van megírva a bevezető pár bekezdés, ami arra buzdítja az olvasót, hogy tekerjen lejjebb. Édes ötlet volt Hercegnek nevezni a goldit és az egymást hajlakkal kergető párocska képe is mosolyt csalt az arcomra. Továbbá az alig párperces novellád alatt az írásmódod, a stílusod is teljesen a szívemhez nőtt. A kis morális jótett a végén pedig igazi mesés karácsonyi történetté varázsolta a novelládat. (bár azt hozzá tenném csak így zárójelesen, hogy a kilencven százalékot szövegben betűvel írjuk ki szám helyett)

 Minden győztesnek szívből gratulálok, nagyon ügyesek voltatok mind!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a részvételt és a támogatást, és remélem a továbbiakban is velem maradtok, a közelgő versenyeken is részt vesztek majd!

Akik most nem nyertek, azok se búsuljanak, még tömérdeknyi lehetőség áll előtettek!

További jó írást és olvasást!

További nagyon-nagyon boldog és szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Maradjatok kreatívak!

Csók

V.

Wattpad VersenyekWhere stories live. Discover now