79

71 2 0
                                    

Kara Büyü Türleri Hakkında Herşey

Kara Büyü Üzerinde Detaylı İnceleme

Kara Büyü insanlara zarar vererek belli amaçları gerçekleştirmeyi amaçlayan büyülerin ortak adıdır.Bu büyüler insanların ayrılmasına,hastalanmasına ve hatta ölümüne yol açabilir.Sadece belli bir kesim Büyücü'nün icra edebildiği bu büyüler son derece etkili sonuçlar doğurmaktadır.Çünkü büyünün uygulaması sırasında olağanüstü varlıkların gücünden faydalanılır.

Kara Büyüleri yapan Medyumlar bu işi sadece para için yaparlar ve ortaya çıkabilecek sonuçları önemsemezler.Kişilerin sakat kalması,boşanması veya malını mülkünü kaybetmesi umurlarında değildir.

Tüm dünyada insanların en fazla korktuğu Büyü Türü olan Kara Büyülerin yapılışı,türleri ve bozdurma yolları üzerine bu yazıyı kaleme aldık.Faydalı bir yazı olmasını umarak maddelerimize geçiyoruz.

Kara Büyü Adını Nereden Almaktadır?

"Kara" kelimesi birçok dilde "Kötülük" ile yakın anlamlar çağrıştırmaktadır.Neredeyse dünya üzerinde tüm inanç sistemlerinde de kara kelimesi "çirkin,tehlikeli,kötü" gibi anlamlara gelmektedir.

Kötülük yapmayı amaç edinip ciddi zararlar veren büyülere de "Kara Büyü" denmiştir.Bu isimlendirmede daha ilk çağlardan beri aydınlığın iyilik,karanlığın kötülük kabul edilmesi de etkili olmuştur.

Kara Büyü Türleri Nelerdir?

Kara Büyü kategorisinde değerlendirilecek pek çok büyü türü vardır.Bunların en bilinenleri ve hangi amaçla yapıldıkları şöyle izah edilebilir:

İnsanların Kişiliğini Bozarak Etkisini Gösteren Kara Büyüler



Korkunç Bilgiler (Tamamlandı)Where stories live. Discover now