Capitol 5

9.7K 582 73
                                    

Ariana

Totul decurge fără să îmi dau seama. La ora 10 fix sun la soneria casei lui, dar nu răspunde. Este lumină în casă, așa că îmi iau inima în dinți și tastez codul. Ușa se deschide, dar nu este nimeni să mă primească. Strig de câteva ori "alo", dar nu primesc răspuns.

Când am plecat de acasă am văzut că era lumină și la etaj, unde presupun că este el acum, așa că urc scările și singura lumină acolo vine dintr-o cameră care are ușa deschisă ca și când mă invită să intru. Din secunda în care intru îmi dau seama că sunt într-un dormitor și până să apuc să mă dezmeticesc și să ies, el apare din ceea ce bănuiesc că este baia și din clipa aia timpul pare că se oprește în loc.

Mă holbez. Știu, nu e frumos, dar nu mă pot controla.

Are doar un prosop mare, alb, in jurul taliei și... atât. Pieptul gol este încă plin de stropi de apă, ca și părul ciufulit pe care îl are dat pe spate. Dar privirea îmi revine asupra trunghiului acestui bărbat puternic, brațele groase, pectoralii lucrați, firele de păr de pe piept, abdomenul conturat perfect și acel V sexy care mă lasă să vad câteva fire negre ce se pierd sub prosop.

Doamne, ajută-mă, că aș linge toată apa care se prelinge pe corpul perfect al bărbatului ăsta.

Dar imeidat îmi aduc aminte cine este el de fapt. Un arogant. Și ochii mei revin repede pe chipul lui, dar nu prea îmi pot menține starea nervoasă când mă lovesc de privirea lui care mă arde, de nasul drept, buzele perfect conturate, maxilarul puternic și încordat...

Nici nu știu dacă îmi amintesc cum să respir, dar după câteva secunde care pentru mine au părut o veșnicie, vocea lui groasă răsună în urechile mele, aducându-mă la realitate.

- Nu te-a auzit intrând.

- Am strigat! mă scuz repede, poate prea repede... Dar nu a răspuns nimeni și... îmi pare rău!

Dau să ies repede, dar aproape că mă lovesc de un fotoliu lângă care nu îmi amintesc cum am ajuns.

- Domnișoară Acosta, mă oprește vocea lui și când mă întorc, îl găsesc mai aproape de mine.

Mult prea aproape.

- Ai ceva ce mă intrigă al dracului de tare... zice când este aproape lipit de mine.

Dar eu sunt efectiv blocată de cuvintele lui, de apropierea lui și nu mă pot mișca.

- Eu? Nu am nimic, zic cu jumătate de glas încercând să clipesc și să îmi dezlipesc privirea din ochii lui pe care acum îi observ că sunt de un căprui verzui, ce mă duc cu gândul la o junglă periculoasă, în care el este prădătorul.

- Aș vrea eu să nu ai nimic, pentru că atunci lucrurile ar fi mult mai simple. Dar cu toate astea, e de ajuns să te văd sau să mă gândesc la tine și să știu fără îndoială că ești o femeie care ar putea să mă facă să îmi pierd controlul.

- Nu știu despre ce vorbești, zic încet, tot mai hipnotizată de cuvintele lui.

- Despre atracție, Ariana, șoptește apropiindu-se cu buzele de urechea mea.

Milioane de fiori îmi străbat corpul și se adună toți acolo jos, între picioarele mele. La dracu'.... Nici eu nu mă pot controla?

Își depărtează din nou fața de a mea și îmi analizează chipul. Mă ia de mână și fără să îmi dau seama, prosopul lui nu mai este, iar el atinge degetele mele de capul penisului care este erect și ridicat spre mine. Este extrem de dotat, iar asta mă face să mă simt și mai pierdută în acest moment, complet blocată de ceea ce face. Îmi trece degetele peste capul rozaliu și umflat, umezindu-le cu lichidul excitației lui.

Ducele S și jurnalista [+18] (VI - Bonus)Where stories live. Discover now