Terug waar we gebleven waren. 16/01/19

23 1 0
                                    

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Vandaag zul je lezen over hoe dingen soms plots kunnen veranderen, geef ik je de kans om een stukje van je eigen persoonlijke horoscoop te lezen en zal ik je een kijkje geven achter de schermen in een supermarkt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Vandaag zul je lezen over hoe dingen soms plots kunnen veranderen, geef ik je de kans om een stukje van je eigen persoonlijke horoscoop te lezen en zal ik je een kijkje geven achter de schermen in een supermarkt.

Personal subjects

De afgelopen periode is niet bepaalt makkelijk geweest

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De afgelopen periode is niet bepaalt makkelijk geweest. Om maar met de deur in huis te vallen -en iedereen klaagt wel eens op wattpad- het is totaal slopend voor me geweest. Iedereen die me kent als dat vrolijke, optimistische meisje, tuurlijk, dat ben ik nog steeds, maar anders.
  De periode heeft me stres gegeven. Op het niveau dat ik vergeet waarover ik aan het praten was, me niet kan concentreren en totaal tegenovergestelde dingen denk en vind (aan de ene kant is het zo, aan de andere kan zo).

  Hoewel mensen er echt nieuwsgierig naar zijn, ik wil het niet openbaar maken wat er precies is. Om toch met een goed gevoel af te sluiten zeg ik dit: ik heb veel vrienden om me heen die me helpen, maar omdat mijn problemem groots zijn, worden zij er ook mee getreitert. Dat is iets wat ik niet wil. Ik wil geen mensen verliezen. Geen vrienden, geen familie, geen bekenden van mij.

  En dan is dat besef er ineens;

"Dit... Is mijn grootste angst."

DUS JE WILT SERIEUS WETEN HOE IK AAN DIE HALF JAAR STRES KOM?!?!?!

  Wel angst dus. Angst en ruzie en het proberen te ontwijken van ruzie maar daardoor nóg ergere ruzie krijgen... En proberen te doen wat je hart vraagt maar dáár vervolgens op bestraft worden omdat niemand je gelooft. Je word steeds beschuldigt als leugenaar, maar JE WEET dat je gelijk hebt. NIEMAND die het ziet. NIEMAND die je begrijpt. TOT je praat tegen de juiste persoon; ik ben blij dat je het, ondanks alles, wél zó ziet. Je houd rekening met wat er kán gebeuren en wat voor dingen er in meespelen. Je maakt je keuzes zorgvuldig.

  Maar wat als ik het fout heb? Wat als ik de verkeerde personen heb vertrouwt? Dan heb ik vriendschap verbroken, familie uit elkaar gehaalt...

  Nee, nu bazel ik. Het was niet mijn keuze dat dat gebeurde.

  Maar hoe krijg je vertrouwen terug van de personen die je hebben gemaakt tot wie je bent? Elk standpunt heeft zijn eigen afweeging.

  Ik ben blij dat mijn vriendin, mijn meisje, er nog steeds is. Dat mijn vrienden er nog zijn en vooral dat ze me willen leren begrijpen hoe zij denken en hoe ze het confortabelste zijn.

  Oke, genoeg drama.

  Het word tijd om eens aan leukere dingen te denken.

Winactie

Ik wil graag een kleine winactie opzetten aangezien ik nogal geloof dat er veel in de sterren staat geschreven. Ik wil een belangerijke vraag beantwoorden voor iemand. Dit moet je doen om mee te doen:

- volg dit boek als je wilt weten hoe en wat met sterrenbeelden.
- zeg je naam
- Stel de vraag
- Tag iemand waarvan je denkt dat diegene een antwoord kan gebruiken

En ik kijk welke vraag ik kan beandwoorden aan de hand van astrologie.

En nu....

Op naar de supermarkt

  De meest vervelende dingen in een supermarkt:

- Klanten die hun bekertje, toch-niet-nodige boodschappen of andere onnodige dingen tussen of achter de schappen leggen.

- Klanten die dingen uit de koeling halen en dit ergens random laten staan.

- Vullers die niet FiFo (first in, first out) vullen. Vooral in de koeling is dit zó onnodig en vervelend vanwege de snelle datums.

- Klanten die potjes of flessen laten stuk vallen en vervolgens vullers die zeiken en het niet op willen ruimen 😑

De leukste dingen in een supermakt werken:

+ Sociaal contact met mensen

+ Complimentjes

+ Klanten helpen

+ Ontwikkeling van autistische perfectionisme


Dat was het weer voor de komende tijd. Ik kijk uit naar het beantwoorden van vragen.

DoeiDoei

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 16, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Wolf met een staartjeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu