Wat ben Je toch een raaare 16/05/18

52 2 10
                                    

   Vorige week woensdag ging het optreden van het SKO minder goed dan de repetities. Onze dirigent had last van de warmte en de akkoestiek was heel erg slecht. Omdat ik in de 1ste-viool zit kon ik nog net de solist horen en omdat ik altijd naar anderen luister en daarop reageer, in plaats van op de dirigent (wat eigenlijk wel moet), liep ik achter op het orkest, maar gelijk met de cellist. Dat ergerde me wel wat. Maar later kregen we een tweede kans. We waren eerder begonnen en konden dus nog een liedje doen. Mensen vroegen ook naar een toegift, dus dat waren 2 vliegen in 1 klap. Mijn lieve moeder heeft mijn 2 favoriete liedjes opgenomen, om dat weer later terug te kijken.

   Over moeders, afgelopen zondag was het moederdag! Hebben jullie je moeders lekker verwent? Wij in ieder geval wel. Helaas waren de croissants die we zouden maken net over de datum en je wilt je moeder niet vergiftigen, dus je maakt een afspraak met je zusje en vliegt op je bezemsteel naar de winkel. Gezellig want er was iemand aan het werk die ik ken (ik tag haar maar niet).

   Bloemetje op tafel, eten op tafel, tafel een beetje versieren en mama roepen: "Mem, kom je beneden?!".

   Ze heeft genoten, maar we moesten al snel weer weg richting oma. Daar hebben we gezellig de rest van de ochtend gezeten met de hele familie. Nu moet ik het toch wel zeggen dat ik er best chagrijnig van word als het onderwerp van die dag "de dood" blijkt te zijn. Al die negativiteit ook altijd.

   Die middag kwam de hele familie bij ons, want ja, ik was 8 mei jarig en het kon allemaal niet eerder. Druk druk druk. Ik moest werken zaterdag, er moest een bed uit elkaar gesloopt worden aan de andere kant van het land etc etc.

   Maandag begon school weer. Eerlijk gezegd was ik echt blij om weer aan het werk te gaan. Alles is weer lekker op de rit en de tijden komen er weer in. De vakantie was wel oke, maar ik zit liever tussen mijn vrienden dan thuis. Mijn vioolles is verplaatst naar morgen (dat moet ik niet vergeten!!!), want op een mysterieuze wijze is mijn leraar verdwenen en krijg ik een invaldocente met een duits accent. Ik kijk er echt naar uit!

  In de vakantie ben ik trouwens nog naar de culturele hoofdstad geweest. En jullie weten natuurlijk allemaal welke stad dat is:

   Juist, Leeuwarden. Het was heel gezellig met onze grootouders en met 2 boeken in de tas, een "Love Luna"- shirt en een ring met een pentagram konden we vrolijk naar huis. Wacht... Een pentagram? Ja, een pentagram.

   Dat spirituele gedoe is wel lastig voor sommigen. Je kan er ook leuke discussies er over hebben zoals met schrijvertjeauto. Ik heb veel van je geleerd! Bedankt, nogmaals. 

   Aan rituelen doe ik niet echt. Ik haal vooral de kracht uit mezelf en soms uit anderen die dezelfde energie hebben. Ook gebruik ik wel eens salie om het huis te "reinigen" van de drukte. Het meest waar ik in geintereseerd ben zijn kruiden en hun werking. Kruiden helpen tegen klachten, waardoor hebben we anders medicijnen? Op een keer had een vriendin uitgevonden dat een plantje genaamt "konijnenblad" hielp als je je had geprikt aan een brandnetel. En ook zijn kurkuma en gember goed tegen inwendige ontstekingen. Als je deze thee drinkt, verminderen klachten snel.

   Als je dieper wilt gaan in de spiritualiteit, voor degenen die dat nog niet heeft gemerkt, ik ben emotioneel hooggevoelig. Achteraf gezien is het best grappig dat ik zo boos op myvs002 was, terwijl het gewoon het spelletje was. Ja, degene vermoorden die je oprecht helpt is echt gemeen, maar ik kon het verwachten. Dat is dus ook de reden om echt niet meer mee te doen met spelletjes zoals hide van IrisTheDonut.

   Oke, genoeg over mij, laten we eens gaan kijken naar jullie horoscopen, als we het dan toch over spiritualiteit hebben. Dit heb ik overigends zelf geschreven, gebasseerd op verschillende websites. Vandaag behandelen we de Ram.

 Vandaag behandelen we de Ram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ram 21 maart t/m 20 april

  Beste Ram, jij bent een vuurteken dat geregeerd word door de planeet Mars. Je bent dynamisch en een goede leider, het zou ook niet anders zijn, je bent het eerste sterrenbeeld in de dierenriem. Bang om de leiding te nemen ben je niet en daarom doe je dit vaak, je neemt niet graag orders aan van anderen. Je bent onafhankelijk en direct, waardoor je meestel je filosofische levenshouding verliest. Je bent kinderlijk van geest, snel en je wilt altijd als eerste zijn. Hierdoor kan je ook wel eens wat overhaasten. Verder vertelt je planeet je een goede verdediger te zijn. Je bent een trotse stijder die altijd bereid is om te vechten.

  Onder dat sterke, onafhankelijke schild kan onzekerheid liggen. Je wilt zo goed mogenlijk presteren en legt daardoor veel druk op jezelf, waardoor je aan jezelf kan twijvelen. Meestal zal je natuurlijke optimisme en enthousiasme dit inhalen en zal die onzekerheid verbergen.

Sterke punten:

Optimistisch
* Enthousiast
* Moedig
* Onafhankelijk
* Gul 

Zwakke punten:

* Egoistisch
* Impulsief
* Ongeduldig
* Humeurig
* Kort lontje

  Stier, Tweelingen, Weegschaal en Schorpioen zijn goede vrienden van je. Je raakt echter snel verlieft, maar dan ook weer jarloers. Dit kan net zo snel opkomen als verdwijnen. Als je dan echt de (mogenlijke) ware tegenkomt, ga je er helemaal voor. In een relatie kan je ook niet stil zitten. Je houd van een druk, gevuld en een afwisselend leven en je stimuleerd dat dan ook in je relatie. Het vuur in je heeft brandstof nodig, je bent altijd zo druk bezig. Daarom past een zelfstandige partner uit een aarde of lucht teken goed bij je.

  In je werk laat je weer je energie zien. Je doet het liefste iets actiefs. Ook een leiding gevende functie past bij je. Met je doorzettingsvermogen kan je anderen aanmoedigen om ze beter te laten presteren. Neem niet te veel hooi op je vork! Om te leren hoe veel je aan kan is er tijd nodig. Leer dus van je fouten en je zal je weg met de tijd vinden.

  Als Ram sta je in contact met het hoofd en de hersenen. Hierdoor ben je gevoelig voor hoofdpijn. Chronische ziektes kunnen zich ontwikkelen in de tijd dat je denkt dat anderen je te zwak vinden, terwijl dit echt niet zo is. Schroom dus niet om bij een dokter langs te gaan. Beter een keer te vaak dan te weinig.

  Dat was het weer voor nu. Ik hoop dat jullie een leuke week hebben gehad en vergeet vooral niet om even de Rammen onder ons te taggen! Klopt het wat hier boven staat? Reageer dan even. Volgende week krijgen wede Stier. See you! <3




Wolf met een staartjeWhere stories live. Discover now