vakantie waar zelfs het zwemmen te warm voor is 27/07/18

14 2 1
                                    

Quote - xNienkeGx

Donderdag 5 juli zat ik op de boot naar Vlieland. Aan het eind van de bufferweek werd er nog een schooluitje gepland. Volgend jaar met project nemen een paar klasgenoten en ik deel aan het waddenproject. We moeten zowel Nederlanders als Duitsers als andere landen betrekken bij dit mooie natuur fenomeen. Met als doelgroep studenten en docenten (dus de meeste van jullie, laat even in de comments achter wat jouw aandacht ervoor zou trekken.

Volgend jaar gaan we er mee verder en ik wil heeeeel graag iets goeds opleveren zodat het straks op elke basisschool van Nederland (en na vertaling Duitsland) ligt 😊. En dat in je 2de jaar, hihi.

Nu over de titel. Afgeleid van onze lieve nienie. Het is zelfs te warm om te zwemmen... Tussen 12 en 3 ben ik het met je eens, maar dat betekent niet dat ik niet ga zwemmen ma 3en.

Vakantie voor een weekje in Gelderland. Alleen zodra we thuis zijn kan de echte vakantie beginnen, want man, echt relaxt ging het er niet aan toe...

Eerste dag, probleemen met sleutels. De meneer die ons bij het incheckdatum hielp, was de sleutel van het huisje en de sleutels voor de fietsen vergeten. Zodra we er achter kwamen dat er 1 fiets te groot was en er iemand achterop moest, hi gen we naar het dorpje voor boodschappen.

Dagje 2, zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen....

Dag 3, bezoek, zwemmen en een heg in de fik.... ElineCoolio had op diezelfde dag ook een in de fik... Zouden ze het afgesproken hebben?

Dag 4, nee, want er is hier nog 4km gras in de brand gegaan, zo hoorden we op de radio opweg naar burgers zoo.

Dag 5, ik miste mijn thuis een beetje. Meer mijn vrienden eigenlijk. Vandaag gingen we naar de zandsculpturen. Ik zat de halve dag in een rolstoel omdat mijn knieën het niet meer aan konden. Het enige knappe vind ik dat ik nog steeds niet verbrand ben...

Dag 6, Klimbos... Alles wel weer bijgetrokken, maar dit was best eng. Ik heb een beetje hoogtevrees en we gingen op een parcours van 25 meter in de bomen met een beetje wind. Daar moest je op een fiets over een touw fietsen.... Ik jok niet als ik zeg dat ik bijna horizontaal op de fiets zat i.p.v. verticaal.... Ik heb de beelden nog... Met een kleine paniekaanval (ook voor het eerst in m'n leven) is het toch gelukt.

Dag 7, inpakken, uitrusten en zwemmen en nog es de stad in. We zijn deze week heel vaak "verdwaalt" zonder echt te verdwalen. Maar kennen de weg inmiddels.

Dag 8, ik kan niet slapen door de warmte en het is 2 uur. Straks gaat de wekker om half 8 en moeten we alles inladen.... Ik kan niet wachten om... Nouja, je snapt het wel ;)

Weegschaal (Libra) 23 september t/m 22 Oktober

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Weegschaal (Libra) 23 september t/m 22 Oktober

  Hey Weegschaal! Wanneer de oogst van het harde werk in de lente word binnen gehaald, begint jou tijd. Het is een ontspannen tijd van het jaar, daardoor is jouw karakter ook erg beschaaft en natuurlijk zie je er altijd goed uit. Je bent erg charmant en hebt een goede smaak. Van nature ben je vriendelijk en zachtaardig en zoals je Zodiak zegt, ben je erg harmonieus. Je kunt goed kritisch nadenken en een object onpartijdig bekijken.

De weegschaal is het teken van het huwelijk en vertegenwoordigt traditionele aspecten uit de liefde. Je hebt behoefte aan een partner die duidelijke grenzen steld. Een Tweeling of Leeuw past het best bij je, hoewel het met een Ram en Waterman ook goed kan gaan. Voor de Maagd en Schorpioen is het wel lastig, ze zijn te onduidelijk en hebben vaak bepaalde stemmingen waar een Weegschaal helemaal niet mee kan omgaan. 

(het spijt me zo voor dit extreem late hoofdstuk, ik vergeet steeds te publiceren T.T)

Wolf met een staartjeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu