~Chapter 24~

293 15 6
                                    


POV.Hope

Hij krijgt het elke keer weer voor elkaar, precies op het verkeerde moment binnenvallen. En me stil laten vallen. Met een zucht draai ik me weer om naar Raphael. Die schudt zijn hoofd even en kijkt me daarna vragend aan. 'Waarom was je eigenlijk langs gekomen?' 'Oja, ik wou vragen of ik weer naar buiten mag. Ik weet dat ik binnen moet blijven voor mijn eigen veiligheid, maar ik denk dat ik het nu wel aan kan. Nee ik weet het zelfs zeker!' Probeer ik zo overtuigend mogelijk te zeggen. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of ik het kan, maar ik wil het gewoon graag. Net als ik bang en dat hij nee zegt knikt hij. "Ik heb het er eerlijk gezegd een tijdje geleden met mijn vader over gehad. Hij vind het goed, maar je mag nog niet ons gebied verlaten. En Uriah gaat met je mee. Je mag niet zomaar met anderen praten en al helemaal niet met hen mee gaan." Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan. "Niet met andere praten? Is dat niet een beetje vreemd? En overdreven?" "Oke oke. Dat is misschien een beetje overdreven, maar niet iedereen is zo blij dat je hier bent. Sorry dat ik het zo zeg, maar kan het niet leuker maken. En met Jace moet je ook oppassen."Zegt hij met een strenge blik, maar ik hoor de bezorgdheid door zijn stem. 'Hoezo? Denk dat ik hem soms niet aankan." Zeg ik arrogant terwijl ik mijn zogenaamde spierballen laat zien. "Nee, ik heb gewoon geen zin om Jace straks naar de ziekenboeg te moeten dragen. Hij is zo zwaar!"Zegt hij met een serieuze blik. "Of course. Ik zal mijn best doen." Zeg ik bitchie terwijl ik mijn haar over mijn schouder gooi. We houden het niet lang vol en schieten beide in de lach.

Al zoekend loop ik door het paleis heen. Dat geluk heb ik dan weer. Aangezien ik niet naar buiten mocht, verbleef ik in het paleis. En pff wat is het toch mooi. Ik was even bang dat het zwart en duister zou zijn, maar dat is het juist niet. Het is prachtig wit met gouden tinten. Maar ik dwaal af. Ik heb me net even omgekleed en ben nu opzoek naar Uriah. Ik besluit eerst te gaan kijken in de keuken. En ja we drinken bloed, maar niet alleen van mensen. En er is ook gewoon eten. Met name voor Uriah, maar ook voor ons. Met een snelle blik op mijn (nieuwe) horloge zie ik dat het 4 uur is. Waarschijnlijk is Uriah in de keuken iets eten. Aangezien ik toch niet echt iets te doen had hier ben ik veel met Uriah opgetrokken. Waarschijnlijk komt het omdat ik me iets veiliger voel bij een mens dan bij een vampier (ook al ben ik er zelf één..) Hij heeft me uitgelegd hoe het hier allemaal werkt en me veel mooie plekken laten zien. Door de vele vrije tijd hebben we veel gepraat en zijn we best wel goede vrienden geworden.

Op mijn tenen sluip ik naar de keukendeur toe. Hij staat op een kier en ja hoor. Zoals voorspeld zit Uriah aan de eettafel te eten. Weer gooi ik de deur met een klap open. En dan lig ik op de grond van het lachen. Mensen zijn nou eenmaal schrikachtig. En ze kunnen zulke mooie gezichten trekken. Daarbij is hij van zijn kruk afgevallen met eten en zal. Hij at trouwens yoghurt. Het zit over zijn hele gezicht wat het allemaal extra grappig maakt. Voor mij dan. Voor hem niet bepaald. Kreunend staat hij op terwijl hij over zijn achterhoofd wrijft. "Oeps, gaat het?" Vraag ik toch wel een beetje bezorgt. Maar zodra hij me aankijkt schieten we beide in de lach. 'Ja het gaat uitstekend" Antwoord hij sarcastisch. Hierdoor moet ik nog harder lachen. "Niet lachen! Met deze yoghurt kom ik weer op krachten. Nu kan ik je niet meer beschermen tegen gemene vampieren en kwaadaardige wolven. Je zult je eigen superheld maar moeten zijn." Zegt hij dramatisch.

Oef dit gaat nog wat worden vandaag.


Gepubliceerd: 07/06/19 Gedeeltelijk gecontroleerd op spelling fouten.

Ik ga binnenkort MFL en dit boek helemaal door lopen. Er zullen wat dingen veranderd worden en de spelling zal grondig gecontroleerd worden. Dat is ook wel nodig denk ik oeps haha. Maar eerst wil ik dit boek helemaal af hebben. Ik weet al wel hoe het gaat eindigen maar heb geen idee hoeveel hf nog. Ik denk nog 10 maar dat is niet met zekerheid te zeggen.

Fijne dag verder!

xxx

PS. Heb je mijn nieuwe boek al gezien? Heb hem samen geschreven met @clownvisjex . Hij staat op haar acc en heet Love Battle. Check hem zeker even!



Different ~Deel 2 MFL Serie~Where stories live. Discover now