Tajemství

1.1K 64 0
                                    


"Miluješ někoho z této místnosti?" Řekl a ušklíbl se. "Ano." Odpověděla jsem tajemně. Rem se na mě nenápadně usmál. "Ouuu doufám že to sem já." Zvedl si ego Sirius.

"Tichošlápku nech toho a toč." Zabručel James. Roztočil to a padlo to na Jamese a Rema.

Takhle to pokračovalo až do tohoto okamžiku. Padlo to na mě a Rema. " Co si vybereš?" Usmál se. "Úkol." Usmála jsem se nazpět. "Dej mi pusu." Nahodil úšklebek a všichni okolo jen v tichosti pozorovali moji reakci.

Nevím proč bych to neměla dělat. Zasmála jsem se pro sebe. Naklonila jsem se k němu a dala mu pusu jenže se to zvrtlo a my se líbali. Zajela jsem mu prsty do vlasů, on si mě chytil za pas.

Ostatní jen koukali a dolní čelist nechali na druhé straně zeměkoule. Odtáhla jsem se a musela se zasmát nad jejich výrazy. Pokračovala jsem.

Zastavilo se to na mě a Jamesovi. "Neptej se chci pravdu." Předběhla jsem ho. "Dobře znáš jiného mladého vlkodlaka Náměsíčník se nepočítá." Řekl a sledoval mě.

Sakra co mám říct. No nejlépe pravdu Annie. Zasmálo se mé podvědomí. "Ano." Řekla jsem trochu až divně. "Ou a kdo to je?" Zeptal se ale já ho odbyla.

"Hele mě už to nebaví asi se půjdu projít. Promiň." Omluvně jsem se usmála a vyšla na zahradu. Nadechla jsem se toho čerstvého vzduchu.

Najednou jsem uslyšela kroky a potom ucítila ruce kolem mého pasu. "Proč jsi odešla?" Zeptal se Remus. "Už mě to nebavilo." Řekla jsem a otočila se abych mu viděla do obličeje.

V jeho očích jsem viděla starost a lásku. "Kdo je ten.... ten druhý vlkodlak kromě mě?" Zaváhal ale stejně se zeptal. "Já...." Zašeptala jsem neslyšně.

Tak už víte kdo to je. Nejspíš to bylo už od začátku jasné. 😂 Dlouho nebyla kapitola protože jsem neměla čas ani náladu, ale doufám že to nevadí. Další kapitolky budou kratší. Mám vás ráda a budu vděčná za rady a hlasování.❤
Annie 🐺

Vlkodlačí Nebelvírka (Short Story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat