Hra a tajná láska?

1.2K 70 0
                                    

"Omlouvám se za to probuzení kluci mě donutili." Omluvně se na mě usmál. "To už neřeš teď hlavně vymyslet co udělám na oplátku na jemu." Zamylsela jsem se.

"Co kdyby jsi mu řekla že spolu chodíme a že jsi chtěla jeho ale po tom co ti provedl sis to rozmyslela?" Navrhl Rem a já se smála. "Dost dobrý. To by šlo." Řekla jsem a utírala si slzy smíchu.

"Ale nemuselo by to být jen sranda z půlky." Pošeptal mi tajemně do ucha. "Jak to myslíš?" Pohlédl jsem na něj.

Jsem do něj už od prvního ročníku zamilovaná. Nikdy jsem mu to neřekla, neměla jsem odvahu a to jsem v Nebelvíru. No.. potěš koště.

"Víš je to nebezpečné ale jsi strašně fajn holka a rozumíš mi nejvíce. Líbíš se mi ale víc než to. Já se do tebe zamiloval Samotářko." Nejistě se na mě usmál.

"Náměsíčníku řeknu ti jen dvě slova: Já taky." Usmála jsem se a jemu se úsměv rozlil po celé tváři že vypadal jako měsíček na hnoji. Objal mě. "Tak teď už nebudeš Samotářka." Zasmál se Rem a já s ním. "Hej Reme, Annie pojďte dovnitř něco si zahrajeme!"

Zavolal James a my jen zakroutili očima co zase vymyslel. Přišli jsem do jeho pokoje a on začal vykládat. "Zahrajeme si flašku!" Vyhrkl na konec a my si sedli do kruhu.

Roztočil a padlo to na mě a Siriuse. "Pravda nebo úkol?" Zeptal se a kulišácky se usmál. "Hmm pravda."

Ahoj je tady další kapitola. Je trošku kratší ale snad to nebude vadit. Co myslíte jak to dopadne?
Annie 🐺

Vlkodlačí Nebelvírka (Short Story)Where stories live. Discover now