Úvod

1.7K 74 1
                                    

Jmenuji se Annie Moon. Chodím do 5. Ročníku. Po prázdninach do 6. Ročníku Školy Čar a Kouzel v Bradavicích. Moudrý klobouk nevěděl kam mě zařadit tak jsem nakonec ve svém vysněném Nebelvíru. Mezi mé nejlepší kamarády patří Poberti + Lily Evansová.

Dneska to vypadá na dobrý den. Jsme u Jamese doma a je ráno. No co se ráno asi dělá? Spí. Ležela jsem dokud mě někdo neprobudil. Dotyčný na mě vylil kýbl vody a tím mě donutil vstát. Ten dotyčný byl Sirius. "Orione! Děláš si že mě srandu?" Schválně jsem mu řekla jeho druhým jménem nesnáší to.

"Jak že jsi mi to řekla?" Na oko se naštval. "Nijak. Proč jsi mě musel budit takhle?" Řekla jsem a šla si do skříně pro suché věci. No to by ale bylo v pohodě kdybych do něčeho nenarazila a nespadla po hlavě na zem. Otočila jsem se a uviděla Remuse a Jamese jak leží na zemi a strašně se smějí. "Co to u Merlina mělo být?" Otázala jsem se jich.

"Sázka." Usmál se černovlásek a prohrábl si to své hnízdo. Zvedla jsem se ze země a vyhnala je z pokoje. Ve skříni jsem si vzala košili a černé džíny. Pozítří se jede do Bradavic, těším se.

Miluju se jen tak procházet po chodbách nebo si číst. Přišla jsem dolů a ucítila závan lívanců. Už tam byli všichni. "Dobré ránko." Pozdravila jsem je a sedla si ke stolu. "Dobré už nejsi mokrá?" Zajímal se Rem. "Ne ale nečekej Siriusi že to nechám jen tak!"

Vyhrožovala jsem Siriovi. Všichni se začali smát jen Sirius vypadal vyděšeně. Dříve už jsem na něj udělala několik žertíků ale jeden se zvrtnul a on musel měsíc nosit růžové vlasy. Od té doby se bojí co mu zase provedu.

Dojeli jsme a já šla na zahradu si číst. Po chvilce ke mě přišel Rem. "Je krásně že?" Řekl a sedli si vedle mě. Pokud to nevíte ale asi ne Náměsíčník má menší problémy.

Proto je celý zjizvený. On to ale nebere špatně spíš nám tím dokazuje svoji výjimečnost. Je totiž vlkodlak. Napadl ho Šedohřbet. Bylo mu 9. Ráda bych vám řekla že je to v pořádku mít kamaráda vlkodlaka. To by bylo v pořádku ale v naší partě jsou vlkodlaci dva.

Teď si říkáte kdo by to mohl být? Nebojte dozvíte se to. "Přímo nádherně." Odpověděla jsem mu a zaklapla knihu.

Ahoj toto je můj první příběh snažila jsem se tam něco zakomponovat z HP a spíš z časů Pobertů. Pokud se vám bude příběh líbit nezapomeňte ohodnotit a okomentovat. Za všechny rady budu vděčná.
Annie ❤

Vlkodlačí Nebelvírka (Short Story)Where stories live. Discover now