12. kapitola

190 11 0
                                    


Rýchlo som sa spamätala a okamžite zasvietila svetlo. Bezbranne stál predo mnou a môj pohľad padol na jeho rozhorúčené vyšportované telo. Snažila som sa zhlboka dýchať a upokojiť sa. Čo sa to vlastne stalo?

"Odpusť mi," pristúpil o krok bližšie ku mne.

Automaticky som začala cúvať a rukami som naznačila, nech sa neopováži priblížiť. 

V hlave som mala väčší neporiadok než v skrini s oblečením. Tak veľmi som ho chcela, ale chce aj on mňa? Veď ešte stále miluje ju!

"Čo to malo znamenať?" zamračila som sa.

"Sám neviem," pokrčil plecami.

"O čo ti vlastne ide?" takmer som skričala.

Vzdychol si a sadol si na môj stôl. Jeho tričko ležalo stále na zemi, ale neunúval sa dať si ho znovu na seba. Očami som neprestajne behala po jeho širokých ramenách a vyformovanom bruchu, ktoré som len pred pár minútami hladila.

"Rozišiel som sa s ňou," zašepkal a položil si hlavu do dlaní.

"Naozaj?" môj hlas náhle zmäkol.

Pokýval hlavou: "Po viac ako piatich rokoch."

Opatrne som pristúpila k nemu a súcitne som vzala jeho tvár do svojich rúk. Bol príliš otrasený zo všetkého a leskli sa mu oči. Nežne som ho hladkala po líci a nechala ho, nech dá zo seba všetko von. 

Dozvedela som sa, že ich vzťah bol zo začiatku úplne ako z filmu. Bezproblémový. No s príchodom jeho hereckej slávy začala narastať aj jej žiarlivosť. Muselo to byť na nevydržanie: neustávajúce hádky, žiarlivostné scény a stalkovanie. Rozhodol sa dať jej koniec už pred tým ako ma spoznal, no nebolo to ľahké. Spoločný byt a Frankie. 

"Bola si to ty," priznal," dôvod, prečo som sa konečne odhodlal povedať jej všetko do očí."

Preplietli sme si prsty a chvíľu sme si navzájom pozerali do očí. Pálil ma jeho dotyk, no bola som konečne šťastná. Vedela som, že to bolo pre neho náročné, ale už pred nami nestáli žiadne prekážky. 

Pomaly som sa naklonila a priložila pery na tie jeho. Bozk mi opätoval. Potom sa postavil a prstami mi prehrabol vlasy. 

"Si tak nádherná," zašepkal a pokračoval v bozkávaní. Ruky mi položil na pás a ja som sa poddala jeho moci. Pomaly sme sa presúvali na posteľ a ani som nevedela ako a zrazu bol nado mnou. Prstami som zas mohla slobodne skúmať jeho telo a vyžívať sa v tom, ako sa napínalo jeho svalstvo. V nefalšovanej eufórii som si neuvedomila, že ležím pod ním už len v podprsenke. Zrazu som nemala ani tú a on v úžase hľadel na moje telo. Potom sa sklonil a ústami zanechával vlhké stopy od môjho krku až po podbruško. Bola som v ohni a celá som sa triasla túžbou po tom. No keď sa plynule snažil do mňa vniknúť, z hrdla sa mi vydral bolestný výkrik a moje oči zaplavili slzy. 


Buď, alebo - Ben HardyWhere stories live. Discover now