Hoofdstuk 8~ Wakker

73 4 0
                                    

Zayn's POV

Ik blijf vallen en plof neer op een zacht kussen. Hè ik raakte toch vuur. "Zayn?!" hoor ik Vanessa roepen. Ik wil wat zeggen maar dat gaat niet. Ineens vult de ruimte met water. Ik begin om me heen te spratelen. Maar het helpt niet. Ik probeer help te roepen maar dat gaat ook niet. Ik ben nu helemaal onder water. Hè ik kan ademen. Ik voel aan me wangen. LOL ik heb kieuwen! Mijn benen en armen worden ineens stijver. Totdat ik me niet meer kan bewegen. K*t! Hoe moet ik mezelf nu weer redden. Hoe doen vissen dat ook al weer. Ik probeer het na te doen en het lukt. Ik kom langszaam boven water en mijn kieuwen verdwijnen met mijn stijfheid erbij.

Vanessa's POV

Nog steeds wacht ik op het moment dat hij zijn ogen open doet. De zuster komen binnen gelopen en vraagt hoe het met me gaat. ik antwoord droogjes iets wat op goed moet lijken. De zuster controleert of dat alles nog werkt en dan loopt ze weg.

Zayn's POV

Yeah! Wacht is dat nou? Nee! Ik zie Vanessa bewusteloos aan een touw hangen. Ik ren er naar toe. Maar dan verschuift de vloer weer een komt er een vuur unicorn naar boven. En dan gaat de vloer weer dicht. Ik probeer met hem te vechten. Maar hij blaast vuur op het touw waar Vanessa aan hangt. Het touw breekt af en Vanessa valt. Ik spring haar achterna. "Zayn je blijft doorleven en je kan nu proberen je ogen te open" zei een stem. Ik doe me ogen open en zie daar Vanessa aan me bed zitten. Ze begint te huilen van blijdschap.

Vanessa's POV

Zayn doet zijn ogen open en ik begin te huilen van blijdschap. "O Zayn, ik heb je zo gemist." zei ik en begon hem te knuffelen. "Auw Vanes je doet me pijn!" roept Zayn. "Sorryknorrie Zaynieboy!" "O mooi dat U wakker bent." zegt de zuster terwel ze binnen komt lopen en ze de draadjes van hem los maakt. "Meneer Malik ik moet U wat vertellen, Morgen komen er 3 mensen bij U op de kamer. Ze hebben net zoals U ook Anorexia." zei de zuster nog toen ze weg liep. "O Zayn da's leuk." zei ik droogjes. "Is het erg als ik ga slapen?" vroeg Zayn. "Ja heel erg." "Hoezo?" "Je hebt bekant 2 weken geslapen, maar ga maar weer lekker slapen." Zayn kijkt me raar aan. "Grapje Zaynieboy, je had je gezicht moeten zien, maar ga maar lekker slapen, tot morgen!" "Tot morgen!"

Yeah! Zayn is uit coma!

Comment/Vote/Follow/ Fan???

En ik heb een nieuw boekje:

IK ZOEK EEN BOEK OP WATTPAD!

Ik zou graag willen dat jullie het lezen en voten en commenten

Xxx chocoladeverslaafde Veerke

His name was ZaynWo Geschichten leben. Entdecke jetzt