Hoofdstuk 1~ Het begin

107 4 2
                                    

Vanessa's POV

"Waarom Zayn waarom" fluisterde ik zacht in zijn oor. Hij antwoorde niet maar dat kon ook niet. Hij is natuurlijk bewusteloos. Stupid Me! Maar waarom moest hij nou anorexia krijgen. Waarom nou jij??? Waarom moest hij flauw vallen bij Gym. Waarom!!!! Ik barst in huilen uit. En toen opende hij zijn ogen.

Zayn's POV

Ik hoorde Vanessa iets in mijn oor fluisteren, maar hoorde niet precies wat. Ik wil weten waar ik ben en waarom Vanessa iets in mijn oor fluisterde. Dus doe je ogen open Zayn Malik zei ik in gedachte tegen mezelf. Het lukte en ik zag Vanessa huilend voor me. Ik vroeg: "Wat is er Vanes?" "Gewoon dat je in het ziekenhuis ligt voor anorexia" zei ze snikend. Shit ze weten het, jippie! "Maar waarom huilde je dan?" "Dat zei ik toch." "Nee Vanes, zeg het gewoon." "Gewoon er is niks." "Okè dan moet je het zelf weten maar als er iets is moet je het zeggen hé."

Vanessa's POV

"Okè dan moet je het zelf weten maar als er iets is moet je het zeggen hé." zei Zayn. Ik wou bot reageren maar deed het maar niet. "Zayn?" "Ja." "Uhh... waarom vind je jezelf te dik?" "Rot op!" "Waarom ik vroeg alleen wat!" "Ga nu maar."

Hoi menskes!

En wat vinden jullie ervan??? Had Zayn zo moet reageren op Vanessa's haar vraag???

Comment/Vote/Follow/Fanneke?

Xxx van jullie Veerke <3

His name was ZaynWo Geschichten leben. Entdecke jetzt