Hoofdstuk 5 ~ Het einde of toch niet???

83 4 0
                                    

Vanessa's POV

"Kamer 278. Daar ligt hij." Zei ik tegen de zuster. We lopen de kamer binnen en ik zag een levenloze Zayn liggen. De dokter kwam aanrennen. Zayn werdt allemaal aan apparatuur aangesloten.

Wat er eerder die dag gebeurden:

"Hallo ik zoek kamer 278." zei ik op me netst. "De gang door en dan links af" zei de zuster achter de balie. De gang door en dan links af herhaalde ik in me hoofd. "Hallo my Zaynieboy!" riep ik. "Bonjour mon Vaneske!" riep hij lachend. "Sttt!" riep de zuster, "er slapen mensen hier!" "Sorry!" riepen Zayn en ik in koor. "Maar hoe gaatie?" vroeg ik. "Goedie hoor en met you?" zei Zayn. "Ook goed hoor maar ik ga effekes naar de toilet." Zei ikke terug.

Zayn's POV

Zal ik het nu doen of niet. Ik doe het maar. Dan ben je ermee klaar. Ik zocht het potje in het ladekastje naast me bed. Ik legde de brief die ik eerder heb geschreven voor Vanessa op het ladekastje. Het hele potje in een keer. Ik slikte alles in een keer. Mijn ogen vielen dicht.

Vanessa's POV

Ik kwam terug van het toilet en liep Zayn's kamer binnen. "Gutentag mir Zaynieboy!" riep ik naar hem toe. Maar ik kreeg geen antwoordt. "Zayn slaap je." Nog steeds geen antwoordt. Ik vond een brief naast hem op zijn ladekastje. Ik dacht meteen foute boel. Dus ik had geen tijd om de brief. Ik stopte hem in me zak en rende naar de eerste beste zuster die ik zag. En riep naar haar: "Help, mijn vriend die probeert zelfmoord te plegen." "Waar ligt hij." Vroeg de zuster."Kamer 278. Daar ligt hij." Zei ik tegen de zuster. We lopen de kamer binnen en ik zag een levenloze Zayn liggen. De dokter kwam aanrennen. Zayn werdt allemaal aan apparatuur aangesloten.

Tamtamtam.....! Hoe loopt dit af en wat staat erin de brief?

Bananeneter Veerke

His name was ZaynWhere stories live. Discover now