1.Rész

79 2 0
                                    

Mikor hazaértem levágtam magam a kanapéra Cat mellé. Cat a legjobb barátnőm, meg igazából az egyetlen is.. Minvel csak ő viseli el a "humoromat" illetve én is csak benne bízok meg 100%-ig. Szinte már a testvéremnek tekintem. Bármikor kiállok mellette és tudom hogy ő is értem. Bár az utóbbira elég kevésszer van példa mivel általában meg tudom védeni magam.

-Sziaaa-ujjongott Cat.
-Hello! Milyen értelmes IQ szint növelő adást nézel?-kérdeztem teljesen pókerarcal. Cat átalában tehetségkutatókat meg ilyen zenés csatornákat néz ahhol vagy zene megy de ha nem az akkor pedig zenészekkel interjú. Értem én hogy tök izgis ha a kedvencükkel éppen kérdezz-feleleket játszanak, de nem akkor ha kb mindenhol ugyanazokat a kérdéseket teszik fel és ugyanúgy válaszolnak rá. A másik kedvencem benne az, hogy mikor a felét kivágják az interjúból. Na igen én ezért nem nézek ilyeneket, de a barátnőm pedig imádja tehát mivel egy házban lakunk és egy tv van, ezért már én is tudom Justin Biber, Shawn Mendes, Selena Gomez és még sorolhatnám ki "élettörténetét".
-Ú... Nézd éppen a Vamps zenéje megy.
-Kafa.. -modtam unott arccal. -Átkapcsolhatom?-És már nyúltam is volna a távirányítóért ha a barátnőm fel nem sikít.
-Neeeeeeeeeeeee-ordította. Eskü egy sakál is megirigyelte volna.
-Jólvan már csak ne visíts mert mindjárt szabadnapra megy a dobhártyám.-erre ő csak mosolyogva nézte tovább a dalt.

Mivel nem kapcsolhattam el ezért gondoltam csinálok popcornt. Hogy minek azt nem tudom de tegnap Cat vett egy popcorn csináló gépet (éljen a teleshop) és gondoltam kipróbálom. Miután megcsináltam a popcornt odaültem Cat mellé a popcornos tállal.

-Hami-hami?-nyújtottam felé mosolyogva a tálat.
-Ha-ha, amugy nem kérek köszi.
-Biztos?-kérdeztem direkt hangosan.
-Igen, de na shhhh...
-Csendbe maradok, ha átkapcsolhatom-"ajánlottam fel"
-Nem és csitt.-felelte kisgyerek hangom. Egy percig csendben maradtam majd mikor egy másik szám következett megszólaltam
-Ennek a zenének mi a címe?
-Can we dance
-Öhm.. most nincs kedvem táncolni.-feleltem fura arccal
-Ahj nem az-majd a homlokára csapott-a szám címe az hogy can we dance.-felelte nevetve.
-Á...így már értem-feleltem én is nevetve-Amúgy az a barna hajú gyerek ismerős nekem
-Nem gyerek 23 éves. És igen mivel előbb is az ő számuk ment
-De ezen a videón nem néz ki annyinak-tűnődtem hangosan.
-Igen mivel ez a szám 2013-as és ezzel együtt a videó is.De lényegtelen, csendbe maradnál
-De valahol már tuti láttam-mondtam neki, az előző kérdését totál figyelmen kívül hagyva.
-Mondtam már az előbb is ők voltak a tv-ben.-közölte egyre idegesebben.
-MEGVAN!-kiáltottam fel
-Mi van meg?- kérdezte totál unottan.
-A PARK- de mivel a barinőm még mindig teljesen értetlen pofát vágott ezért hozzátettem-ott látam azt a fiút-mutattam a tv-re
-MIIIII?- sikította, majd elkezdett hadarni-TE LÁTTAD BRADLEY WILLIAM SIMPSONT EGY PARKBAN ÉS MÉG CSAK NEM IS SZÓLTÁL NEKEM?! HOGY TEHETTED AZT HITTEM LB-K VAGYUNK! MELYIK PARK VOLT? AZZONNAL ODA KELL MENNÜNK EGY SÁTORRAL ÉS OTT KELL VÁRNI RÁ, VAGY RÁJUK! UUUU... HA RÁJUK ÉS OTT LENNE JAMES IS AKKOR ÉN UUUU..
-ÁLLJ!-üvöltöttem rá mivel már kezdtem megsüketülni-Így, hogy jobban megnézem szerintem mégse ő volt csak hasonlít rá-utálok hazudni de most úgy gondoltam muszáj mivel már elég késő van és nem akartam, hogy a szomszédok ránk küldjék a rendőrséget csendháborítás miatt.
-De neki nincs ikertetvére-mondta szerencsére halkabban, aztán megint elkezdte-TUTI Ő VOLT.
-Egy én voltam ott és én láttam őt, kettő annak a scrácnak volt a száján egy   piercing neki meg ahogy látom nincs vagy azóta furatott?-kérdeztem tovább csúfítva a hazguságom de mivel menni akartam aludni ezért muszáj volt.
-Nem, nem furatott-mondta csalódottan-Ahj... Sky nemár már annyira bezsongtam, hogy találkozhatok vele. Megigéred hogy leközelebb nem hozod rám a szívbajt?-kérdezte. Eleinte azt hittem viccel aztán mikor nem röhögött majdnem én kaptam röhögőgörcsöt de csak rábólintottam.
-Persze, de most megyek aludni. Jó éjt! Álmondj Braddel- kacsintottam rá és indultam felfelé a szobámba, de azt még meghallottam hogy kiabál valamit.
-Nekem James kell...-a mondat további részét már nem hallottam.

Lezuhanyoztam, fogatmostam majd befeküdtem az ágyamba. Elalvás előtt még visszagondoltam arra a srácra akin átestem. Így sokadjára visszagondolva szerintem mégse az a Brad vagy kicsoda volt. Valószínű,csak hirtelen hittem azt, hogy benne estem el végülis barna, göndör haj barna szem. Mennyi ilyen srác él még a világon rajtuk kívül. Igen mostmár tuti, hogy nem őt láttam így legalább nem mardos a bűntudat amiért hazudtam Catnek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hahi✌️
Meghoztam a kövi részt(azaz az első részt mivel az előző a prológus volt😅)
Remélem tetszik nektek😗
Nemsokára hozom a kövit is🤪
Helyesírási és/vagy vessző hibákért bocsii😔

|Wild Heart|The vamps ff. |Where stories live. Discover now