hoofdstuk 2

1.9K 69 4
                                    

Ik vertel Floor dat ik die nieuwe jongen bij ons op school toch wel een beetje leuk vind maar ik niet weet hoe hij eigenlijk heet en dat ik bang ben dat hij mij vast niet leuk vind. Floor zegt dat alles vast wel goed komt en als hij mij niet leuk vind hij vast gay is.

"Jullie passen echt leuk bij elkaar geloof me nou" zegt Floor waarop ik antwoord "Is hij niet te perfect voor me? En ik weet niet eens zijn naam." "Maak je nou maar geen zorgen het komt vast allemaal goed."

Na een uur gepraat te hebben over Jason en mijn jelly beans voorraat op te hebben gegeten gaat Floor naar huis. Ze bedankt nog even mijn ouders dat ze mocht blijven eten waarop mijn ouders nors reageerde dat het geen probleem was. Ze waren het er niet helemaal over eens maar na een uur smeken kon ik ze toch overhalen.

~06.22

Ik hoor mijn wekker afgaan. Uhg heb dus echt geen zin in school. Ik trek snel mijn nieuwe korte broekje van de H&M aan met een croptop van The Sting erboven waarop staat 'killin it' en mijn grijze versleten Vans. Mijn ouders zeuren altijd dat het niet netjes is en dat ik er veelste goedkoop uit zie hierin maar ik trek me er niets van aan, ik draag waar ik me fijn in voel. Ik doe mijn makeup en doe mijn haar in een slordige knot. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het al bijna tijd is. Ik pak snel mijn schooltas die ik gisteren al heb ingepakt van mijn bed en ren naar benden en smeer snel drie boterhammen twee voor school en een voor nu. Aangezien ik snel moet zijn eet ik hem onderweg wel op. Ik pak snel mijn fiets uit de garage en fiets naar Floor. Ik hoor je al denken waarom fiets je naar Floor als je maar school moet? Het is een onafgesproken regel, ik haal Floor altijd op omdat we het vervelend vinden om alleen de school binnen te lopen en Floor woont in de straat achter onze school dus waarom niet? Als ik aan kom bij Floor is ze net klaar. Ze doet de deur open en ik begroet haar met een knuffel. Floor springt snel op mijn voorrekje van mijn fiets en we fietsen naar school. Als ik binnen kom zie ik de jongen gelijk staan. We lopen langs hem om naar onze vriendinnen groep te gaan. Tot ik ineens een een warme hand op mijn schouder voel. Ik draai me om en zie de nieuwe leuke jongen voor me staan waarvan ik zijn naam niet ken. GODDDD wat is hij knap. Hij heeft bruin opgeschoren haar en een soort kuif maar een kant gebogen, hij heeft karamel bruine ogen waar je uren naar kan staren, hij is ongeveer 1,90 en gepierd DAMN wat sexy. Al snel steekt hij zijn hand uit en zegt "hoi ik ben Jason en ben nieuw hier." "Hey Chantal" zeg ik al blozend. "Mooie naam" zegt hij met een glimlach. "Ik moet naar de les, weet jij toevallig waar lokaal 012 is?" Vraagt hij. 012...012...012... wacht daar moet ik ook zijn heb ik even geluk "ik loop wel mee ik moet daar ook zijn, wacht even hoor" ik loop snel naar Floor die al bij ons groepje is gaan staan en geef haar een knuffel waar door ik in haar oor kan fluister "ik ga met Jason naar de les, spreek je in de pauze wel weer" wanneer ik haar los laat kijkt ze me lachend aan en geen een wending met haar hand dat ik snel naar Jason moet gaan. Bij het lokaal aan gekomen gaan we naast elkaar zitten omdat hij nog niemand kent en ik vind het ook niet zo erg want nu heb ik hem voor mij alleen. De dag gaat snel. Bij bijna elke les zit ik bij Jason. Geluk voor mij.

Net als ik Floor weer voorop wil nemen om haar thuis af te zetten komt Jason naar ons toe gelopen. Hij geeft een een briefje. Ik open hem en lees wat er op staat. 'Hier heb je mijn nummer schoonheid 06........ App me maar als je wilt x' mijn hart maakt een sprongetje als ik schoonheid zie staan. Hij vind me knap! Ik kijk op van het briefje op iets te zetten maar hij is al weg. Floor trekt het briefje uit mijn hand en begint het te lezen. Ze kijkt me stralend aan nadat ze het heeft gelezen. "OMG jullie krijgen echt wat!!" Roept Floor. "Ik weet het niet ik ken hem pas net" "maak je geen zorgen het komt goed" zegt Floor. Ik zet der thuis af en fiets snel naar huis zodat ik Jason kan appen.

jeej weer een nieuw hoofdstuk :) hoop dat jullie het leuk vinden en vergeet niet
~comment
~vote
~follow
~share
;)

Friends?! (een Cameron Dallas love-storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu