Tirsdag - 18. December 2018

1.4K 82 112
                                    

I dag starter min frihed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I dag starter min frihed. Klokken 16:30 bliver jeg sat fri fra eftersidning, og jeg vil sørge for aldrig at få det igen, fordi det er kraftedme det kedeligste, som jeg nogensinde har været udsat for. Lektier, oprydning, en stil, lektier, oprydning og endnu en ligegyldig stil, som man skal skrive på en time. Helvede siger jeg jer. Andy har også eftersidning i dag. Han var åbenbart irriterende mod en lærer, som hurtigt gav ham eftersidning. Men det er hyggeligt nok, fordi lige nu er vores lærer her ikke, så vi kan snakke. Andy er ved at fortælle om, hvordan han fik eftersidning. Flynn sidder som sædvanligt bag ved mig og sparker til min stol. Det er bare en smule irriterende.

"Hun sagde, at jeg skulle holde kæft, og jeg svarede, at det ville jeg da gerne, hvis hun hjalp mig," fortæller Andy. Jeg gisper og sparker til hans skinneben. Andy sidder foran mig, men han har vendt sin stol om, så han kan se mig.

"Jeg fatter ikke, at du snakkede sådan til en lærer," griner jeg. Andy smiler skævt.

"Hun svarede, at det var utroligt klamt, og jeg sagde, at hun nødig skulle være klam alene. Så begyndte hun på en lang tale om opførsel og skolens regelbog eller noget. Vi har åbenbart alle sammen fået en udleveret."

"Jep, jeg har læst den," jeg smiler drillende til Andy, som himler med øjnene.

"I hvert fald endte jeg her," afslutter han.

"Hvor bedårende," kommenterer Flynn. "Endte hun med at hjælpe dig med at holde kæft?" Spørger han. Andy griner og ryster på hovedet.

"Ud af alt det han fortalte, så er det det, som du husker?" Spørger jeg Flynn uden at vende mig om.

"Jeg fandt det bare spændende. Lidt en cliffhanger, du ved. Han fortæller os, at det blev forslået, men ikke om det skete," siger Flynn. Jeg griner med et ryst på hovedet. Andy ser sig over skulderen, før han ser på os igen.

"Jeg vil lave en prank på læreren, er I med?" Spørger han. Jeg løfter et øjenbryn.

"Så jeg kan få eftersidning igen? Ellers tak du," jeg klapper ham på skulderen og ser ned på min notesbog, hvor jeg har tegnet en masse små og ligegyldige ting.

"Jeg er med," Flynn rejser sig og sætter sig ved siden af Andy. "Spyt ud med ideerne."

"Glimmer," Andy vrikker med øjenbrynene.

"Glimmer?" Spørger Flynn og jeg på samme tid. Andy nikker.

"Han sætter sig ned, og glimmer flyver op over det hele. Ved I, hvor svært det er at fjerne glimmer?" Spørger Andy. Jeg ryster på hovedet. "Svært."

"Hvor er der glimmer?" Spørger Flynn.

"Billedekunst," Andy har allerede rejst sig.

"Hvordan vil du få ham til at sætte sig på glimmeren?" Spørger jeg undrende, men de er allerede ude. Jeg ser op mod vores læres stol. Han sidder altid med en ekstra pude. Åh. Okay så. Jeg ser på mine biologi lektier og sukker tungt. Eftersidningslivet stinker. Jeg vender tilbage til at tegne en is. Der går overraskende kort tid, så kommer Andy og Flynn tilbage. De har hver en stor pose glimmer i armene.

Merry Christmas, Charlie | ✓Where stories live. Discover now