2. ○ Szerelem ●

753 51 4
                                    

Első látásra szerelem volt.

Soha nem hittem volna, hogy megtörténhet velem, aztán mégis megtörtént. Azt a szikrát azonnal éreztem, mikor zöld szemeim találkoztak az ő, nagy barna és gyönyörű szemivel, amik fényesen ragyogtak, tükrözve a Nap melegét.

Ő a legeslegszebb nő, akit valaha is láttam volna. Annyira szexinek, aranyosnak, dögösnek és gyönyörűnek találom, mind az egyben.

A gyomrom liftezik, amint egy teljesen másféle adrenalin kezd el azonnal pulzálni az ereimben. Gyakorlatilag a semmi miatt kezdtem el nagyon ideges lenni és ez nagyon ritkán történik, szóval ez egy teljesen idegen érzés a számomra. Hideg gyönygökben kezdett el a homlokomon az izzadság formát venni, amint egy vagon gondolat kezdett átmenni a fejemen.

Azonnal el tudtam magam képzelni vele. Forgatókönyvek tömkelege kezdett el az agyamban lejátszódni arról, hogy mi ketten egy párt alkotnánk, és már most szeretek vele lenni, eltudnám képzelni, hogy vidáman éldegélnék vele és egy boldog kis családot alapítanánk.

A túlnyomó vonzódás elkezdett folytogatni.

Annyira intenzíven van jelen a vágy és a kényszer, hogy beszéljek vele, de soha nem voltam olyan srác, akinek jó szövege lett volna.

Erre a gondolatra erősen grimaszolnom kellett, aztán annyit látok, hogy rám mosolyog. Kínosan integetek neki egy aggodó mosollyal, amik az ajkaimon játszottak, aztán majd' kiugrok az ülésből, mikor visszainteget nekem.

Az előttem lévő autók megindultak és én tüstént pánikolni kezdtem.

Mit tegyek? Mi a faszt csináljak most?

Az eszem őrülten próbált gondolkodni, mindeközben pedig az autóm kesztyűtartóján mentem keresztül a cuccokat átkutatva.

Nem találtam semmi használatba vehetőt, aztán egy jegyzetfüzetet találtam az anyósülés alatt, amit azonnal a kezembe ragadtam.

- Picsába, nincs nálam egy filc sem! - Csalódottan kiáltottam.

Egy megkockáztatott pillantást vetettem a lány felé, "Egy pillanat"-ot tátogva neki, amin csak kuncogott egyet, és ezt nagyon imádnivalónak tartottam.

A hátam mögött várakozó autók elkezdtek dudálni rám, ami mégjobban feldühített.

- Baszódjatok meg! - Fújtattam, még akkor is ha nem hallották.

Nincs nálam filc, se más amit használni tudnék, szóval most kreatívnak kell lennem.

A mutatóujjamat folyamatosan a hátsóülésen található vértócsába mártogattam, amit a telefonszámom leírására használtam a jegyzetfüzetbe.

Felvillantottam neki a füzetet, majd a kezemmel mutattam neki, hogy 'Hívj fel', amire válaszul bólintott, mielőtt elővette a telefonját.

Felmutatta a hüvelykujját egy édes mosoly kíséretében, mielőtt hátat fordított volna nekem, egy bugyuta vigyorral vezettem el a helyszínről, miközben tovább álmodoztam róla.

Polka Dots | Harry Styles - huWhere stories live. Discover now