7) İNANMAZDIM, İNANDIRDIN

345 11 0
                                    

Sensizligin kacinci gunundeyim bilmiyorum ama yine Cem Adrian esliginde sovuyorum yokluguna. Sensizligimin kacinci gunu, bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum aslında. Inanmak istemiyorum, benim olmayaşına inanmak istemiyorum. Tamam hak etmiyorum seni.Tamam ben dengesizim, şımarığım hatta çocuğum.Bunlarin hepsine tamam da ulan sen bana bütün bunlara rağmen aşıktın. Değil miydin sen soyle? O da mi yalandi? Hayir konusma dinlemek istemiyorum ben.

Özlüyorum be.


İçim acıyor.


Çok hemde.


Cümlelere dökemiyorum artık acımı.


Ben çok özlüyorum ve sen


yoksun. Inanmak istemiyorum ama yoksun iste bal. Hatirlar misin o gunu? 'Ben ilk askimi buldum digerleri benim icin ask degildi'

derdin.


Bense inanırdım.


En saf halimle sevmistim be.


O kipkisa gunlere milyonlarca mutluluk, gülücük sigdirmistim ben. Simdiyse muziklerle bas basa kaldim adam. Elimdeyse paket paket sigara. Hic yakisir'miydi senin sevdiğin kıza sen söyle? Yakışmazdi degil mi senin sevdiğin o masum kiza?

Ciktiginiz gun,banyoda tekbaşıma ağlamsitim.Suyuda açmıştım üstelik.Sesimi kimse duymasın diye.O gün canım çok acımıştı.Canım bile bana acımıştı. Şarkılar bile bana aglamisti. O kızla  attigin fotografa bakarken yaninda kendimi hayal ederdim ben adam. Bizim seninle bir tane bile fotografimiz yokken onunla tam 13 tane fotoğrafınızin olmasi sacma degil mi bal? Soruyorum simdi sana, o kiz sarilabiliyor benim gibi sana ? Mutlu musun peki onunla? Hayir değilsin biliyorum. Sen mutluyken oyle gulmezsin. Daha farkli gulersin, gulmezsin o resimdeki gibi. Her mimigini ezberlemisim ben senin adam. Soyle nasil unutbilirim simdi? Simdi sana tekrar soruyorum, Özlediğin ben'miyim çocuk?


Eğer öyleyse,


gururu siker atarım bi kenara.


Söyle şimdi.


Özlediğin diyorum,


O ben'miyim?

Senden geriye sadece tisortum kaldi inanir misin? Bana simsiki sarildiginda giydiğim o tisort kaldi. Sen kokan o tisort. Bazen cikariyorum o tisortu, sariliyorum simsiki ayni senmissin gibi. Cekiyorum o mis kokunu. Sonra aglamaya basliyorum. Ozluyorum, cok özlüyorum.


Sen en acımasızını yaptın bal.Oysa sen benim balımdın.Hiç acıtır'mıydın, acıyı yaşattırır'mıydın?


İnanmazdım çocuk.


İnanmazdım.


İnandırdın.

ÖLMEK İSTEDİMWhere stories live. Discover now