4) KORKAK

689 27 8
                                    

 Sevmiyorum. Nefret ediyorum. Sadece canını yakmak istedim. Bana çektirdikleri çektirmek. Onun yaptığı gibi, ruhunun paramparça olmasını izlemek. Olmadı. Yapamadım. O sevmemişki acısın canı. O duygusuz, kalpsizin tekiymiş.

 Anlatamadığım öyle çok şey var ki içimde. Hislerim intiharın eşiğinde. Bir gün patlayacağım diye çok korkuyorum. Onları taşıyamayıp yenilirim diye çok korkuyorum. Güçlü olamayıp pes etmekten, hikayenin sonunu görememekten korkuyorum. Sıçtığımın haplarını içip, o ağzıma alamadığım şeyin gerçekleşmesinden korkuyorum. Atlamaktan korkuyorum.  Bileklerime dokunmaya korkuyorum lakin bu gecemi de intihar fikirleri süslüyor. İstesek ölürüz sabahlara, bu güzel balkonlar ne güne duruyor? İntihar etmek kötü bir şey değil ki. Sadece gereksiz bir hayata son vermek. 

 Hayatımın neresinden tutsam elimde kalıyor ve bu bir dönem değil, benim hayatım bu. Artık çok yorgunum. Hiçbir şeyi düzeltemeden daha bok etmek, yeteneklerim arasında. Hiç bu kadar yalnız olmamıştım. Bu bir savaş, ve ben yenildim. Güzel savaştım fakat, koca bir hayata karşı pek bi’ şansım yoktu. Yine de cesaretimden dolayı takdir bile edilmedim. Çok boşum.

 Nefret edilmekten öyle çok sıkıldım ki artık. Bu sene; ölmeyi dilemiştim ve herkes olanlardan habersiz alkışladı. Ölmemi istediler. Herkes gidiyor hayatımdan. Yavaş yavaş. Sevdiklerim ölüyor, kimisi terk ediyor. Yalnız kalmaktan korkuyorum. Ne de çok korktuğum şey varmış. 

 Bazen öyle acıyor ki kalbim derinden, ağlayamıyorum. Hıçkıra hıçkıra saatlerce ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum. Bazen de nedensiz yere ağlıyorum, nedensiz değil aslında içimdekilere yanıyorum. Kim bilir kaç gece yorganın altına girip, sesim çıkmasın diye nefesimi tutarak ağladım ? İçimde tarif edemeyeceğim bir boşluk oluştu. O boşuğa düşecek gibi hissettim. Çok acıdı canım, hala çok acıyor. Geçmiş o kadar çok acıtiyor ki insanın canını. Güçlü olmak yara aldıkça gelişen bir şeymiş, öyle diyorlar. Ben çok yara aldım. Neden güçlü hissetmiyorum peki. Acı çekmeden mutlu olmayı öğrenemezmiş insan. Peki ya neden mutlu değilim hala ? Acı çektim, çekiyorum ve mutlu olmayı bekliyorum artık.

ÖLMEK İSTEDİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin