3. De Veer

5 0 0
                                    

Toen de Charmander was geëvolueerd naar Charmeleon ging ik al snel opweg met Eva maar we gingen niet meer naar het parkje maar naar een kampeer plekje want tja ik moet wel slapen he.

Dus we waren al snel in het bos en ik ging mijn pokédex ff opladen want die was leeg . Ik viel al snel een slaap . De volgende Gaap* ochtend ging ik al snel naar buiten maar toen ik naar buiten ging vloog er een vogel over mij heen Ho-oh ! zij ik en er belande een veer op mijn hoofd van Ho-oh ik was helemaal HAPPY !!!! want het is een veer van Ho-oh super vet ik rende meteen naar Eva . Eva was ook super blij we hebben de veer van Ho-oh super vet!! uhhmm hij is van mij hé Eva oké dan dan is hij van jouw . Wacht ! waar is Pikachu ????? 

                                                                     PIKACHU    PIKACHU ??   

PIKA PIKA ' Pikachu ?? en toen kwam hij uit mijn jas daar is hij Pikachu! ik heb je zo gemist . 

Al snel waren we weg en gingen we weer op avontuur . Pika Pika  zei pikachu . maar ja dat boeit niet . we kwamen iemand tegen die veel wist over de veer hij zei dat we naar de top van een berg moesten. Dus daar gingen we naar toe . Al snel waren we er maar toen zagen we iets raars verschijnen   

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 16, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Pokémon The StoryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu