Capitolul 4

20 3 0
                                    

Am ajuns la școală cu jumătate de ora înainte. Mi-am scos o țigară și am tras-o. După 2 țigări vad o persoana draga mie.

Taiyō venise lângă mine și începuse să-mi spună o lectura ca ar trebui sa ma opresc din fumat. Normal ca nu am ascultat daca parinti nu ma conving nu stiu cum alte persoane o vor face. Ascult eu lectura ei si dupa in sfarsit ne pornim la scoala. Ajungem in iad, ma scuzati scoala. Ca de obicei nu inteleg nimic si ma dau batuta. Poate voi intelege intro buna zi dar aceea zi nu este azi. •^• Trec lectiile,acestea plictisitoare. In sfarsit o ajuns si pauza de pranz. Ma asez langa Taiyō,ea ca de obigei sia adus prinzul intro cutie bento care este adorabila. Iar eu ca un om nepasator miam luat niste bani ca sami iau si eu ceva simplu de la bufet/magazin. Am fugit repede pana la bufet/magazin sami iau ceva de mancare ca imi chioraie stomacu.Pe drum spre bufet/magazin miam apris o tigara. O fumez cat mai repede ca Taiyō sa nu ma vada. Ma intristeaza cand o vad facandusi griji de sanatatea mea. Fumez cat pot eu de repede si arunc filtrul de la tigara la un tomberon. Intru in magazin si imi cumpar ceva simplu de mancare, o crenvusca in aluat si o sticla de suc. Achit mancarea si bautura si ies din magazin. Imi aprind iarasi o tigara si merg linistit pe banca unde era Taiyō. Termin tigara inainte sa ajung arunc rstul la tomberon si ma asez langa Taiyō. 

- Hey Yoru! Ce tiai luat azi la pranz? Ai incercat sati faci pranzul acasa sau iarasi tiai luat banii de buzunar!?

- Hey. Ca de obicei, sti tu cum.

- Adica, iarasi tiai luat bani de buzunar si tiai luat mancare nesanatoasa.

- Dap. Ma cunosti atat de bine, nici nu mai am cu ce sa te corectez.

- Si normal ca te cunosc bine, suntem prietene de cand eram in scutice.

- Nici chiar asa de mult,cred ca deja sunt impliniti... cat? .. aproape 10 ani de prietenie!?

- Dap! Aproape 10 de cand noi doua prietenim.

- Uau timpul chiar trece repede. Venind vorba de timp au mai ramas 5 minute din pauza de pranz ar trebuii sa ne intoarcem pe campus. Nu vrei ca dirictorul iarasi sa ne caute 😂😂😂. 

- Uau ce amuzant. Mam prabusit de ras.

- Nu fi asa de morocanoasa era doar o gluma. 😊

- O gluma nereusita. 

- Ok Ok. Nu mai fac glume nesarate.

 Mergem inpreuna pana ajungem in fata clasei noastre. Taiyō sa dus repde pana la baie, si stau si o astept. Sunt o singuratica fara ea, nam nici un prieten inafara de ea, si nu prea inteleg de ce nu am prieteni. Taiyō are inca 5 prieteni dar niciunul din ei/ele nu sunt asa de apropiati/apropiate de ea. Cred ca este din cauza numelui meu, ca nu pot sa-mi fac prieteni, adicachiar cinen ar vrea sa prieteneasca cu o persoana care numele ei inseamna Demon. Spre deosebire de mine multi vor sa fie prieteni cu Taiyō, adica eu inteleg si de ce, numele ei simbolizeaza ingeri si al meu demoni. Nici nu mira daca cineva ar vrea sa inceapa o relatie cu Taiyō, dar nu voi permine asta. Poate ea nusi da seama ca o plac dar eu nu voi lasa pe nimenea sa se intalneasca cu ea pana nu aflu macar sexualitatea ei.

Inca cateva lectii si pot sa merg acasa sa ma culc in patul meu iubit, hmmm dar poate sa ies azi cu Taiyō. Nu conteaza ca ne vedem in fiecare zi sau ca traim in acelasi complex de apartamente, euvreau mai mult sa o vad si sai aud vocea. Poate o rog sa vina la mine acasa, hmmm dar imi trebuie un motiv bun, ca pare ciudat sa vina cineva la tine si sati spuna: Hey Taiyō vrei sa vi la mine acasa pentru niciun motiv, doar ca vreau sa te aud si sa te vad mai mult. 

Da...... pare stupid oare ce motiv bun sa gasesc. Pana ma gandesc eu se termina si scoala. Ups am auzit clopotelu, sa fug repede din clasa pana profa imi da mai multe teme. Okay.. okay....okay. Un motiv bun, poate un film sau sa citim o carte sau sa barfim fete din scoala....? hmmmmm....... aha am gasit o sa o rog sa vina sa ma ajute sa gatesc. Precis o sa vrea sa vina ca numai ea imi face scandal ca nu mananc sanatos. Cel mai bun motiv gandit de omenire. Eu voi fi urmatorul Einstain la cat de desteapta sunt. Acum sa fug repde afara sa fumez ca nu mai pot deja. Se termin in sfarsit lectiile, fug repede la Taiyō si o intreb.

- Hey Taiyō? 

- Da Yoru! 

- Vrei sa vi la mine si sa ma juti sa gatesc ceva pentru pranzul de maine?

- ( Le gasp) Tu chiar vrei sa gatesti! 

- Mmmm da ....

- OMG. dar hai mai reoede sa ne grabim. Am atatea sa te invat!

Taiyō ma tras de mana pana am ajuns la mine acasa si ca din reflex am inchis casa ca sa nu intre altcineva. Mam dus repede sa ma schimb si iam dat niste haine de schimb si lu Taiyō. Dupa ea a inceput a scoate toate ustensilele pentru gatit care mam uimit ca am asa ceva in casa. A stai ce proasta sunt Tata gateste duuh. Taiyō si-a pus un sort si a scos o carte de bucate, care era in japoneza, si normal ca nu o inteles si mie imi este lene sa citesc si sa traduc reteta, asa ca Taiyō a cautat retete pe internet si a gasit ceva care pare pe gustul meu. 




Sper ca vo placut acest capitol si scuze ca tare greu a iesit, doar ca de mult nu am mai intrat pe wattpad.

I'm In Love With You(Yuri)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum